tirsdag den 7. juli 2020

Hæklerier- kop/glas brikker♡


Min længe ventede ferie er begyndt- jeg stor nyder det,også selv om det suser godt om ørene og regnen ind imellem tror den skal have magt over tørvejr og sol. Vi skulle have været på ferie syd på i år, men har fravalgt det- så forude venter en ferie uden fast program. Vi tager dagene, som de kommer, hygger og tager på tur, hvis vi har lyst til det.

Jeg kan mærke helt ned i tæerne, hvor dejligt det er og hvad der kommer af kreativeter vides ikke, nu må vi se😊

Ferien er startet med et par nye kop/glasbrikker. Jeg har tidligere lavet kop brikker til at skåne bordet med bla. til ældste sønnike(kan ses her )
Denne gang har jeg hæklet et par lidt mere grove/rustikke med dobbelt jutegarn til krus (dejlig med en varm kop kaffe/the/cacao, hvis det regner og blæser)og enkelt jutegarn til glassene( dejligt med kold verdi/rose'/asti til solskin og varme)

                               Til en kold og regnfuld sommerdag.


Til en varm og solrig sommerdag


                                            Dejlig tirsdag♡

2 kommentarer:

  1. Det er en rigtig god idé. Jeg har også set dækservietter hæklet i jutegarn til salg i interiørbutik i Oslo.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. De er i hvert fald hurtige/nemme at lave og brugbare ikke mindst. Tænker også dækkeservietter kunne være fine, dog er/kan jutegarnet være lidt hård ved fingrene.

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Bloggen holder sommerpause🌞

Som overskriften antyder,så har jeg besluttet at bloggen holder sommerpause. Jeg har ikke ferie endnu- alt godt kommer (forhåbentligt 😉) ti...