tirsdag den 15. oktober 2019

Tørrede græskarkerner♡


I sidste indlæg var børnene i gang med græskar lygter.
Inden i græskarene er der rigtig mange kerner. Kernerne kan man spise og de er faktisk rigtig lækre som snacks.
Græskarkerner:
1.Kernerne renses for resten af indmaden/græskkødet. Evt puttes i en stor sigte/skål med vand, så er de forholdsvis nemme at pille fra.
2. Derefter koges kernerne i  7 min.
3. De tørres i ovnen i 30 min ved 200 grader.
4.Til sidst vendes i paprika, salt eller andet krydderi.

                                                 Velbekomme♡

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...