tirsdag den 15. oktober 2019

Tørrede græskarkerner♡


I sidste indlæg var børnene i gang med græskar lygter.
Inden i græskarene er der rigtig mange kerner. Kernerne kan man spise og de er faktisk rigtig lækre som snacks.
Græskarkerner:
1.Kernerne renses for resten af indmaden/græskkødet. Evt puttes i en stor sigte/skål med vand, så er de forholdsvis nemme at pille fra.
2. Derefter koges kernerne i  7 min.
3. De tørres i ovnen i 30 min ved 200 grader.
4.Til sidst vendes i paprika, salt eller andet krydderi.

                                                 Velbekomme♡

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Onsdags✨ glimt

 På en regnvåd dag, (i hvertfald hos os) som i dag. Må der lidt kulør/farver til.                                       God aften 🍁