tirsdag den 15. oktober 2019
Tørrede græskarkerner♡
I sidste indlæg var børnene i gang med græskar lygter.
Inden i græskarene er der rigtig mange kerner. Kernerne kan man spise og de er faktisk rigtig lækre som snacks.
Græskarkerner:
1.Kernerne renses for resten af indmaden/græskkødet. Evt puttes i en stor sigte/skål med vand, så er de forholdsvis nemme at pille fra.
2. Derefter koges kernerne i 7 min.
3. De tørres i ovnen i 30 min ved 200 grader.
4.Til sidst vendes i paprika, salt eller andet krydderi.
Velbekomme♡
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Weekendens glimt ✨
November d 08.-10.11.2024 Vi har i år haft besøg af flere pindsvin(mor og unger,formoder jeg) Vi har ikke tidligere haft så mange. Så det ha...
-
Vi har længe haft en slagbænk, som jeg engang har fået af en kær veninde.🩷 Selve slagbænken er præget af patina og det kan jeg godt lide....
-
Efter nattens/tidlig morgen regnskyl,torden og lyn.Blev weekendens sommer temperaturer brat ændret til lidt køligere vinde. Vinde som måske...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷