tirsdag den 15. oktober 2019
Tørrede græskarkerner♡
I sidste indlæg var børnene i gang med græskar lygter.
Inden i græskarene er der rigtig mange kerner. Kernerne kan man spise og de er faktisk rigtig lækre som snacks.
Græskarkerner:
1.Kernerne renses for resten af indmaden/græskkødet. Evt puttes i en stor sigte/skål med vand, så er de forholdsvis nemme at pille fra.
2. Derefter koges kernerne i 7 min.
3. De tørres i ovnen i 30 min ved 200 grader.
4.Til sidst vendes i paprika, salt eller andet krydderi.
Velbekomme♡
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Påske- værtindegave 🧶
Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...
-
Jeg har hæklet en klud mere.Denne gang blev det med stjernemønster,et mønster jeg havde set på Drops design Det blev vist, så selv jeg kunn...
-
Jeg er opstartet et nyt strikkeprojekt - i reste garn. Jeg er rigtig glad for naturens farver, men er også vild med lidt spræl med farver. ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷