mandag den 16. august 2021

Forandringer i hverdagen.

 Som jeg nævnte i går - så er vores hverdag forandret. Nummer 3 er flyttet hjemmefra- Så selv om vi vi har være igennem at de 2 ældste med mellemrum er flyttet hjemmefra, så føles det lige tomt bagefter og uhhh,hvor jeg savner dem. Men jeg er også stolt over at de klarer sig godt og er glade for det de laver. Jeg er også helt med på at vi kun har børnene til låns(men derfor kan det godt være hårdt🤔)

Det betyder at vi nu kun er 3 hjemme(da tvillingerne er på efterskole) og det er altså underligt. Gå fra at være mange omkring bordet, mad til 8, larm, koordinering, kørsel, store bunker af vasketøj, legetøj over alt, lektie læsning med flere ect. Ja, ved godt at det hele ikke forsvandt på en gang, men der er nu blevet stille- og det skal vi lige vænne os til.

Som de andre 2 der flyttede hjemmefra har hun selvfølgelig også fået en "overlevelse kasse"(fyldt med alt godt spiseligt og nyttige redskaber) og hun har også fået mors strikkede karklude.(er vild med den lyseblå farve, som lige kan anes.)

De to andre er først flyttede efter gymnasiet, med da hendes sport kræver træning 4-5 gange om ugen + kamp( og det kræver over 1 times kørsel bare den ene vej) er hun flyttet på sportskollegie og fortsætter i 2g i den by, hvor hun træner. Det bliver/er super godt for hende.

                     Fortsat god mandag♥️

2 kommentarer:

  1. Åh, det lyder hårdt! Men alligevel - det er jo en succes når børnene vil stå på egne ben. Og kan. Håber, I finder en god balance.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er det bestemt både hårdt, men også dejligt, at de har mod på at komme videre og vi er også både stolte og glade på deres vegne.
      Vi skal bare lige vænne os til det.😊

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Genbrugs projekt.🩷

 Vi har længe haft en slagbænk, som jeg engang  har fået af en kær veninde.🩷 Selve slagbænken er præget af patina og det kan jeg godt lide....