tirsdag den 25. februar 2014

Skole arrangement:0)

Det var den flotteste solopgang her til morgen,en skøn måde at begynde en ny uge på:0)

I går var vi til arrangement i Annasofies klasse,et arrangement som blev lavet, fordi de i klassen trænger til mere sammenhold.De er en lille klasse efterhånden,men de har været(det er begyndt at gå fremad)/er hårde ved hinanden og har ikke helt lært hvordan man skal opfører sig i skolen.(sidde stille,række fingeren op,vente på tur)De går i 4. klasse nu.

Lærernes eller er det forældrenes problem??????

Jeg ser det som et fælles problem!!!!!!!!!!!

Da Annasofie startede i klassen(hun kom i 1.klasse)havde de mange skiftende vikar,ofte unge som ikke var uddannet(der med ikke sagt de ikke kan være gode) men dem de havde formåede desværre ikke at lære ungerne,hvad det handlede om.
Noget som jeg i starten også lagde mærke til var at den måde de(børnene) talte til/med hinanden var meget hård(det var Annasofie slet ikke vanttil)
Vi har haft forældremøder, hvor der selvfølgelig er gjort opmærksomt på problemet,men vi som forældre er jo heller ikke helt enige,vi ser meget forskelligt på, hvordan man taler med børn ect og lærene er også meget forskellige. Men mange(næsten alle)forældre samt lærene(som nu et mere fastteam) bakker heldigvis op om at der skal gøres noget og med positive tiltag sker positive ting:0)
Så derfor lavede vi fællesspisning,sang sange om fællesskab(hvor børnene selv havde skrevet den ene),børnene lavede øvelser, hvor de skulle samarbejde og selvfølgelig fælles leg.
Vi havde lavet bordkort så vi som forældre heller ikke satte os sammen med dem vi plejer (vi er jo vanedyr;0)Det var et rigtig hyggeligt arrangement:0)
Det er selvfølgelig ikke første gang vi afholder arrangement,de er afholdt løbene i løbet af årene,men vi synes det er utroligt vigtigt at signalerer at vi som forældre står sammen om at hjælpe dem til en bedre klasse:0)

De næste tiltag er "inviteret til middag hos........."Hvor vi har trukket lod om hvem der skal komme hjem og spise aftensmad. Alle inviterer en gang ,det vil sige i næste uge skal Annasofie spise hos en pige i klassen sammen med nogle drenge.Næste gang er det så vores tur til at have nogle andre børn hjem og spise,altså bare en aften i løbet af den uge:0)Her kunne trætte forældre måske fristes til at sige,det kan vi ikke nå/overskue,men jeg ser det som et prioriterings spørgsmål;0) Børnene glæder sig(Annasofie gør i hvert fald;0)
Lærene er også meget opmærksomme i løbet af skoledagen,der er lavet aftaler med børnene,som selvfølgelig skal overholdes og de arbejder på kryds og tværs sammen.Det går stille og roligt fremad,så det er bare dejligt:0)
                                                                (er lånt fra nettet)

Er jeres børns klasser velfungerende???

Håber I har haft en dejlig dag med solskin:0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Bloggen holder sommerpause🌞

Som overskriften antyder,så har jeg besluttet at bloggen holder sommerpause. Jeg har ikke ferie endnu- alt godt kommer (forhåbentligt 😉) ti...