torsdag den 17. oktober 2013

Fødselsdag:0)

Bloggen holder..............
2 års fødselsdag i dag (Hurraaaa;0)
Det hele startede faktisk som en tilfældighed, jeg sad og ledte på nettet efter kreative ting, kom forbi en blog ved navn Unikarina-min kreative verden og læste med der(blogverden var på det tidspunkt et helt ukendt land for mig;0)Efterhånden læste jeg med på flere blogs og tænkte det måske var noget for mig at prøve.Der gik dog rum tid, før jeg tog mod til mig og startede,for hvad ville folk nu tænke?var der overhovedet nogle der kunne have lyst til at læse med her?kunne jeg overhovedet byde på noget kreativt,når der findes så mange dygtige piger/kvinder(måske også mænd;0) som viser deres ting frem?? Ja, tankerne/spekulationerne var mange.
Jeg er glad for at jeg tog springet,det svinger hvor meget jeg får skrevet,men sådan er livet jo,nogle gang sker der mere end andre.
Jeg er utrolig glad for at I har lyst til at læse med,det giver bloggen ekstra liv med Jeres kommentar. Tak for det:0)

Jeg har fået strikket en nederdel af uldgarn("strik sammen" af Sys Fredens)det skulle være en slå om nederdel,str.one size.Jeg havde så bare ikke lige taget højde for at one size ikke passer mig,hmmm,der bliver i hvert ikke rigtig noget at slå om,kun ganske lidt overlap;0)Jeg ville gerne have haft en lynlås i en skrap farve,men kunne kun få en sort i den længde,men tænker også det er ok.
Nå,men nederdelen kan da bruges og varm det er den bestemt:0)

Jeg har også fået strikket en ny hue til Mathias,der kan lune ørene.Strikket i blå og grå uldgarn.(selv om han er blevet rigtig glad for Lille Per huen;0)

Håber I får en skøn dag:0)

5 kommentarer:

 1. som du producere og som i altid hygger både store og små, det er dejligt at se

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Mange tak:0)
   Ja, vi stor nyder ferien;0)

   Slet
 3. TILLYKKE med 2 årsdagen: Glæder mig til at følge dig de næste 2 år :), da det oser langt væk af hygge og kærlighed til det nære

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have Tove,jeg nyder også at læse med hos dig:0)

   Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Genbrugs projekt.🩷

 Vi har længe haft en slagbænk, som jeg engang  har fået af en kær veninde.🩷 Selve slagbænken er præget af patina og det kan jeg godt lide....