Snart weekend;0)

Apropos mit indlæg i går som omhandlede børnearbejde(-og så alligevel så langt fra dette) min søn som er 13 år går med reklamer i fritiden(ind imellem syntes han nu også det er hårdt;0)men tænk -han får både motion,frisk luft og penge for det(altså hele tre ting på engang................;0)men denne gang er der mange reklamer med, derfor vil jeg og Mathias overraske ham og dele lidt af dem ud inden han kommer fra skole. Så får vi også frisk luft og motion;0)

Ellers "banker" weekenden på og her bliver den fluks lukket ind;0),super dejligt.Den skal bare nydes for på mandag starter en ny arbejdsuge(efter 3 1/2 uges fri,bliver det nok lidt hårdt;0)

-Har fået lavet lidt mere pynt/dekoration med vintergækker og erantis,strandsand, rustik snor, lysegrønne stearinlys og sommerfugle.(ganske enkelt og lige til..........)

God weekend til Alle:0)

Kommentarer

 1. Jeg kan godt forstå, at jeres dreng synes det er lidt hårdt at dele reklamer ud og er ret sikker på, at han bliver glad, når han opdager i har været rundt med nogen af dem. Min ældste søn kørte ud med Jyllandsposten før han skulle i skole og mellemste søn kørte med reklamer, men dengang var de ikke samlet i bunker. Det skulle *han* selv gøre, men det endte altid med, at det var mig der gjorde det og rigtig tit måtte jeg med ham, når de skulle deles ud, for der var nogle steder hunde han var bange for. Så den tjans havde han ikke længe, men lommepenge har de altid tjent selv.
  Smuk dekoration du har lavet.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det:0)
   Jeps,han blev glad:0)
   Men det er nu sundt nok at tjene lommepengene selv.Det lyder også til at vilkårene er blevet meget forbedret,for Tobias får dem i bundter pakket efter ruten,så det kan han selv klare.Ind imellem lokker han søskende til at gå med,men det er vist mest for hyggens skyld;0)
   Håber også du får en dejlig weekend.
   kh Laila.

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Før julegave♡

Stjernemønster♡

Fastelavn♡