lørdag den 15. februar 2014

Lidt af hvert....................

Der har godt nok været stille her på min blog længe,men tiden er løbet fra mig.Har heller ikke haft den store lyst til at bruge tiden herinde,der har været så meget andet  IRL som har krævet min tilstedeværelse.
Så selvom der har været stille her,har der bestemt ikke været stille herhjemme(det er der aldrig med 6 børn,hmmm,her vil ældstepigen så nok(hvis hun læste det)kræve en rettelse for hun går vist ikke under barn betegnelsen længere og laver heller ikke larm når hun er hjemme,men så 5 børn da...............)

Er ved det sidste af vinterferien,som er blevet brugt til at slappe af,har efter sygdom simpelthen ikke haft energi til ret meget(Jeg hader sygdom og den evigt tappen for energi bagefter:0( Havde lige fået fyldt lidt på batterierne,så kom influenzaen med sit grimme ansigt og overfaldt mig(æv,æv og atter æv)
(Ja,det er et billede af en syg Rebecca,vi piger var nemlig alle syge(et billede af mig ,vil simpelthen skræmme for mange læsere væk;0)Manden mente at vi kunne sætte et skilt på døren,hvor der stod:Pas På , Pige virussen bider.Indgang på eget ansvar.!!!!!Han er nu også så sjov.......NOT!)

Nå,men vi har da fiflet med lidt de sidste dage.Vi lavede kort,fandt et billede på nettet,klippede det ud, skrev bagpå og laminerede det.Kom"tilfældigt" forbi denne blog (det er en skøn blog, som jeg læser fast og hvor jeg ofte får rørt lattermusklerne:0) hvor der var lavet bogmærker.Dem lavede vi også lidt af,tænker bogmærker må man ikke løbe tør for;0)
        (Jonas og Rebecca skulle begge til fødselsdage og brugte kortene med Cirkeline og ildbolden.De gamle påklædningsdukker blev til bogmærker.)

Min allermindste mand er også ved at blive stor,er fyldt 3 år,har derfor lige afleveret sutten på halmloftet til julemanden og heldigvis svigter julemanden aldrig(selv om han jo er på en velfortjent ferie;0)så dagen efter lå der i stedet for sutterne en gave.:Rasmus klump spil.(Mathias har godt nok været lidt sur på julemanden,specielt til sengetid,hvor sutten mangler,meeeen det plejer jo at være en overgang................)
(Jeps, Mathias vil helst bruge sutter i rød,lilla,lyserød,hvem har også lige bestemt at det er pigefarver???????)

Valentinsdag var jo i går og nej,det fejrer vi ikke(Manden min syntes det er noget amerikanskpjat,som nogen har fundet på for at tjene penge.......,hmmmm det tror jeg nu også!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;0)Men nu er det jo så at vi har børn og de kære søde små, synes at deres far skulle købe en blomst til mig;0)det siger jeg selvfølgelig ikke nej til(det ville jo være dumt,ikk') Så tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,et stk. buket på Valentinsdag;0))))))))

Fortsat god weekend.:0)

4 kommentarer:

 1. Årh, tænk at bruge vinterferien på at være syg. Øv. Håber i alle er ved at være raske igen.
  Og sikke fine kort og borgmærker ;o) ;o) ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,joooo kan mærke der efterhånden er ved at komme lidt liv i kroppen igen;0)Har heldigvis også fri i næste uge!!!!!
   Ledte efter påklædningsdukker på nettet og vupti frem kom din blog med de søde piger:0)
   Tak for ideen til bogmærkerne:0)
   kh Laila.

   Slet
 2. Åhhh stakkels jer. Den trækker tænder ud, den *flue*, så jeg kan godt forstå du er træt og synes det er mega trælst at bruge ferien på sådan en omgang.
  Skønt, at dine børn synes du skulle have blomster. Velfortjent.
  Fine små sysler i har fået lavet og jeg håber savnet af sutten aftager, for det må nu være hårdt at slippe den....har jeg ofte tænkt på.

  God bedring og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have,ja,alt bliver bare sat på stand by for et stykke tid(på nær rodet,skidtet og vasketøjet,ting som aldrig holder fri,desværre:0(
   Jeg tror også det er lidt hårdt at skal undværre sutten(kan godt forstå han protesterer lidt)håber bare han ikke er alt for vred på julemanden(godt der er længe til jul;0)
   kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)