tirsdag den 25. februar 2014

Børnenes fritids aktiviteter;0)

Jeg/vi har i løbet af årene været i rigtig mange haller(om vinteren)og idræts pladser(om sommeren)for at følge/se vores kære børn spille fodbold(og lidt håndbold)men ja,det har primært været fodbold.Jeg har 5 børn som spiller,så ofte er det lidt af et puslespil at få til at gå op mht kørsel og hvem der skal med hvem og hvornår;0)
Jeg har set rigtig meget fodbold og nyder at være med(mest af alt for at være sammen med ungerne og dejligt at kunne følge med i det der interesserer dem)Skal her måske tilføje at jeg selv (i de unge år,hmmm,det er jo ikke så længe siden,host!!!!!!!!;0) har spillet meget fodbold.Så de har nok arvet interessen fra deres mor:0)
Men så var det jeg en dag kom til at tænke på(hvorfor jeg ikke har tænkt over det før undrer mig):
"Altså der er jo meget tid udover selve kampen/kampene,tid hvor man sidder og snakker(ganske hyggeligt)men også bare kigger(ungerne hygger sig jo også sammen),tid hvor man jo lige så godt kunne sysle!!!!!!!!!"Jeg har nogen gange haft strikketøjet med i bilen(hvis jeg ikke kører;0)men ladet det ligge i bilen????(det er slut nu!!!!!)
Jeg har kigget rundt mange af de steder jeg har været og der er bare ikke nogen der strikker,hækler ect. WHY???? (vil ikke ligge hovedet på blokken(bloggen;0),måske har jeg overset en enkelt;0) og hvorfor har jeg ikke selv tænkt på det før?????Til mit forsvar har jeg ofte haft en lille pusling med, så jeg har været fuldt beskæftiget,men mange sidder bare og kigger.Hmmm,måske laver de ikke kreating????
Jeps,de findes også,men tænker bare ikke det er grunden eller hvad????
Der kan måske også være sportsgrene ,hvor man ikke har så meget ventetid,så det måske ikke kan betale sig.(-Måske har man bare ikke lyst;0)

Hvordan har I det, når I er afsted til sport med ungerne,får I lavet kreating?????

Lørdag(tideligt om morgenen) skulle Annasofie spille kampe,der tog Michael med og vi andre blev hjemme og hyggede med morgenmaden, samt jeg fik strikket et par pinde.
Jeg har fået lavet de her hjemmesko(Tobias spørger tit om jeg ikke laver noget til ham:0)så denne gang er det til ham.
Jeg har ikke før strikket hjemmesko og filtet dem i vaskemaskinen,men det er ganske let,så det må prøves igen.Har stadigvæk lidt uldrester:0)
(-Altså de blev det man kalder "1.forsøg"desværre ville det sorte uldgarn ikke filte(måske for dårlig kvalitet??)så de er lidt "bløde",men de er varme;0)Mangler lige latex i bunden)


Fortsat god aften til Jer:0)

6 kommentarer:

 1. God ide med strikketøj, når i er ude med jeres børn. Jeg havde nu ikke strikketøj med, når jeg var afsted for at se mine børn spille, men måske kan jeg det, når børnebørnene bliver så store, at jeg skal følge dem i deres sportsudøvelser.
  Filtede sutsko er bare sagen...synes jeg og jeg skal snart i gang med at lave nogen igen, da Hjalte har slidt sine helt ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan det bestemt og super hyggeligt,når du engang skal afsted med dine børnebørn.:0)
   Ja,det er skønt med lune fødder.Har set de fine sutsko du laver,det er du dygtig til:0)
   kh Laila.

   Slet
 2. Jeg sysler oftest, hvor jeg end er :o)

  Fine hjemmesko, husk garnet ikke må være superwash, så kan det ikke filte ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. :0)
   Tak for info,det var bare en rest jeg havde liggende,så det kan godt være derfor;0)
   kh Laila.

   Slet
 3. God ide at tage krea med ud til børnenes fritidsaktiviteter - selv er det meste af mit krea dog ved symaskinen og den er lidt svær at slæbe med til den slags :)

  SvarSlet
  Svar
  1. -Kan godt se det bliver en anelse bøvlet at slæbe maskinen med;0))
   kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)