søndag den 25. august 2013

Hård opstart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Phy!!! Blev lige overmandet af hverdagen,det føltes som om den tog livtag og væltede mig omkuld;0)
Den skønne sommerferie sluttede for snart 14 dage siden, arbejde,skole,lektier,sport,legeaftaler,henten og bringen alt startede lige pludselig igen.Hvor blev jeg bare træt! Men er nu ved at være i omdrejninger igen og kan mærke der igen er energi til at få lavet syslerier:0)
Har fået syet omslag/bogbind til skolebøgerne.Sidste år skiftede jeg papir bogbind flere gange på Jonas' læsebog,det kunne bare ikke holde.("det er fordi jeg har for mange bøger",var forklaringen, hmmmmm,han gik kun i 1. kl. sidste år,0)Det gider jeg ikke i år, så nu kommer der stof omkring!Det tager selvfølgelig lidt længere tid at sy det end at tage alm.bogbind på,men det er mere holdbart og kan tages af for at blive vasket,når det bliver snavset.Ved godt man også kan købe stof med elastik lige til at putte om,meeeeeeeen på den her måde kan man jo selv bestemme, hvordan det skal se ud;0)
 (Forskelligt stof jeg havde liggende,bånd,knapper og småhjerter.Det er smadder let,mål efter bogens størrelse højde og bredde.Husk lidt ekstra til ombuk(ca.1cm i længden og 5cm i bredden i begge sider)

Det er sensommer nu,men stadigvæk skønt vejr,med sol og varme.Kan ikke huske vi har haft så god/varm en sommer i mange år.Kom lige til at tænke på at normalt, når man tænker tilbage på ens barndom,så var der altid sol og varme om sommeren og koldt og sne om vinteren. Så var det at manden min fandt denne artikel fra 1970 i Randers Dagblad,som er fra året før jeg blev født(da han var ved at fjerne gamle rør på loftet,aviserne var brugt som isolering;0),hvor der står"kun 10 solskinsdage denne sommer"


Hmmm, man husker nok kun det man vil huske:0)

God aften til Jer:0)


2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor smart med syet bogbind. Nu er skisme lært noget nyt igen. Tak for det og rigtig god dag.

    SvarSlet
  2. Ja,jeg skulle have tænkt på det noget før(hader nemlig at binde bøger ind;0)for det var sjov/hyggeligt at lave.Deres kammerater og lærer synes også de er fine.Så det er win,win;0)
    God aften til dig:0)

    SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)