Lidt af hvert-blandet med lidt tanker om hæklerier ♡

Apropos mit sidste indlæg mht det at blogge og holde pause.Jeg må vist bare erkende, at jeg ikke bliver en der blogger hver eller hver anden dag. Hvilket egentligt er helt ok for mig, men selvfølgelig også gør at det efter en længere pause kan være svært at komme i gang igen.
-Hvorfor så ikke stoppe helt???? Tjaaaaa jeg  kan ikke helt slippe bloggeriet, fordi jeg faktisk hygger mig med det og hygger mig med mine Krea syslerier.
Så hvis du stadigvæk har lyst til at kigge med er du meget velkommen😊

Kreamæssigt har jeg altid synes det har været sjovt at afprøve forskellige ting,men dette med at "flyve" fra den ene ting til den anden, er med til at jeg aldrig føler jeg bliver/er blevet helt skrap til krea(det bilder jeg mig i hvert fald ind er grunden,kunne selvfølgelig også være manglende evner😉)

Så selv om jeg har lavet lidt hæklekrea gennem tiden er jeg helt klart nybegynder. Jeg har svært ved at læse en hækleopskrift og opgiver ofte inden jeg får begyndt. Samtidig med synes jeg det er rigtigt sjovt selve det at hækle og fascinerende hvad garn og en hæklenål kan lave.
Derfor vil jeg forsøge at give bud på ganske lette hækle ideer,som både jeg og andre nybegynder kan lave. Det bliver helt nede i tempo og ganske enkelte ting.

Jeg fik denne bog(ingen reklame,kun min egen mening😉)
-for snart længe siden,har dog først nu rigtig fået kigget  i den og tænker at den er god til nybegynder, da den viser og beskriver gode bud på lette mønstre og hvordan en maske laves.
Jeg blev i hvert fald meget inspireret.

Hvad jeg er startet på kommer i næste indlæg.
           
                                                             God aften♡

Kommentarer

 1. At afprøve forskelligt indenfor krea-området kan jeg nikke genkendende til. Jeg holder også af at teste og eksperimentere. Men jeg tror du har ret, på den måde når man måske aldrig helt at forfine en enkelt teknik. Dog skal siges, at jeg har haft en laang periode med hækling, og jeg kan også mærke, at det gør noget godt for min teknik. Jeg har mod på flere forskellige masketyper og sådan. Men ellers er jeg også udpræget til alt muligt og umuligt :D
  Dejligt du er tilbage og rigtig god weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have,nyder også at have tiden til at følge med igen i blogland.
   Skønt at blive inspireret af alle de krea-blogs der findes.
   God aften:0)

   Slet
 2. Kære Laila. Lysten driver værket og jeg synes det er helt fint, hvis du ind iellem tager pauser fra bloggen, men nyder det meget, når du skriver herinde. Tak for det.
  Med hensyn til at lave krea-ting, så mener jeg, at det er skaberglæden der tæller, så pyt med resten.
  Føri tiden havde jeg også gang i mange ting og altid på jagt efter nye udfordringer i den kreative verden, men syn og helbred har nu givet mig et hint om, at plejer er væk, men skaberglæden er ikke, så nu holder jeg mig til de helt enkle ting, som jeg kan finde ud af, under disse nye omstændigheder.
  God skaberglæde med hæklenålen.
  KH Tove

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Tove,håber også du har lyst/energi til at blogge igen på et tidspunkt.
   Men ja, glæden ved det man laver og energien man får er så vigtig.
   Jeg tænker, du laver de fineste ting.
   God aften:0)

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Før julegave♡

Stjernemønster♡

Fastelavn♡