Taske/indkøbsnet♡

Dagen i går startede med skønsang(yngste datter synger i kirkekor) og det var virkelig en fryd for øret at lytte til deres stemmer.Bagefter var det en fryd for ganen,(i hvert fald for nogle)der var nemlig ægge jagt på matriklen(chokolade æg forståes).

I dag var sidste fri dag, hold da op vejret har været dejligt. Har virkelig stor nydt fridagene sammen med familien. Vi har sovet længe,gået i nattøj det meste af dagen og bare lavet det vi havde lyst til.

I morgen starter hverdagen igen,med alt hvad det indebærer .Det er nu også dejligt, for tænk hvis vi ikke havde hverdagen,så ville ferien ikke føles så skøn,er jeg sikker på.
Jeg har i et stykke tid manglet en taske,som kan benyttes på arbejdet.(trænger til fornyelse)
En taske der er plads i, men heller ikke før stor.
Jeg har tænkt på om jeg skulle investere i en lædertaske,Det findes rigtig mange flotte.
Indtil denne beslutning tages( der kan godt gå lang tid.) Vil jeg endnu engang se på mit reste stoflager og få lidt af det brugt lidt.

Min taske/net:

1. Et stykke stof,størrelse afhængig af hvor stor du vil have den.(Jeg brugte et stykke jeg havde til rest,fundet i genbrugsbutikken)
Mit stof målte: 88cm lang og 40 cm bred.

2. Overlock eller siksak kanterne så de ikke trevler.

3.Sy siderne sammen til en pose,kanten i åbningen bukkes ned og syes.


4. Du kan vælge at beholde bunden i tasken som den er eller du sy hen over hjørnet(som gjort på billedet,håber det kan ses!)


5. Lave en eller to hanke(kan selvfølgelig også købe nogle) alt efter hvad der passer dig.Jeg hæklede min hank. Alm. fastmasker 10 stk.(For at gøre hanken mere holdbar,er der bånd lagt dobbelt i mellem.Båndet er af bomuldstof og er noget jeg fandt i genbrugsen engang, måler 3 cm i bredden.Først havde jeg bare hæklet til den ene side af hanken,men synes ikke det var så pænt,hvis båndet kunne ses,derfor hæklede jeg til den anden side også )


6. Tasken kan pyntes alt efter humør og fantasi. (Jeg hæklede sløjfer med  garn jeg havde i forvejen,som også er brugt til hanken. Her er det igen som før fastmasker,bare 8 stk,(men det er jo hvor bred man vil have sløjfen). Hæklede luftmasker til båndet der laver sløjfen i midten.)7. En taske.

                       Jeg kan godt lide at blande materialer(her stof og garn)

God fornøjelse.

                                              God aften ♡

Kommentarer

 1. Super fin taske. Er rigtig vild med hanken, den gør noget godt for den neutrale farve tasken har :D
  Gad godt, hvis du vil forklare princippet med hanken lidt nærmere ... Bånd lagt imellem? Er hanken dobbelt? Holdbarhed og stabilitet er nemlig, som du er inde på, det svage punkt ved hæklede hanke. Derfor vil jeg være taknemmelig hvis du vil forklare lidt mere :D
  God hverdag i morgen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have,den er i hvert fald lidt anderledes og det bedste ved det hele,det er kun mig der har denne her.Ja, ved godt det måske er lidt fjollet,men jeg kan godt lide alt ikke er ens;0)
   Jeg har forsøgt at skrive/forklare(med blåt i indlægget)hvordan jeg lavede hanken. Hvis jeg ikke får forklaret det godt nok, siger du bare til.
   Jeg fik tasken afprøvet i dag og det var en super god hank. Har før prøvet med garn(strik,hækling) men det var ikke holdbart nok,når der kom vægt i.
   Håber også du har haft en god start på hverdagen igen:o)

   Slet
  2. Perfekt, tak :D
   Det var da en brandgod idé! For nej, alm. hækling giver sig og er alt for fleksibelt til at bære vægt.

   Tak, lettere kaotisk dag, med bilnedbrud på vej hjem fra arbejde. Ikke lige den herligste start. Men vejhjælp var hurtige og "æsken" er nu afleveret på værkstedet.

   God aften

   Slet
  3. Åh,nej ikke lige det man ønsker allermest.Jeg er på ingen måde bil kyndig eller har interesse for det.Men er meget afhængig af den(da der er ikke er gode busforbindelser eller rettere sagt stort set ingen busforbindelser her til) Så bilen skal bare fungere og transportere mig rundt uden vrøvl og bøvl;0)
   Håber du har kørsels mulighed til i morgen:0)

   Slet
 2. Godt til jer, med hjemmehygge i nattøj og æggejagt til børnene. Som sagt, lvede jeg noget lign for mine børnebørn. Det endte desværre med tynd mave for yngste mand, så da jeg igen måtte af med påskeæg til dem i denne weekend, blev det en *penge* til deres sparegrise.
  Fin taske med lidt gang i. Så fint og godafløser for den dyre slags. Måske du er heldig at finde det du ønsker i genbrug. De bugner af ting for tiden. Mange har jo råd til at skaffe og smide ud.
  Godmorgen til dig herfra. Måtte stå op tidligt pga kramper ( for lang gåtur igår :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stakkels dig,det er ikke rart med kramper,håber du har fået slappet af i dag.
   Det er ikke altid let med de småmaver og lækker chokolade,så det var en god ide med noget til sparegrisen i stedet for;0)
   Det er bare alt for længe siden jeg har været i genbrugsen,for ja, det kunne godt være jeg var heldig og finde en læder taske der. Jeg må lige holde udkig.
   Fortsat god aften til dig:o)

   Slet
 3. Så fin en taske!
  Og man skal da aldrig gå ned på tasker:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have:0)
   Nej, dem kan man ikke få for mange af og fordelen ved dem man laver er, at de kan skiftes ud uden det koster en "bondegård".
   Min er lavet af genbrugsstof og det som jeg lige havde på lageret,det er bare skønt.
   God aften:0)

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Før julegave♡

Stjernemønster♡

Fastelavn♡