fredag den 1. december 2017

Lidt liv på bloggen😊

Der har været stilhed(forhåbentlig ikke før storm😉) på bloggen.Jeg har haft et travlt efterår med uddannelse sammen med en del arbejde,så alle syslerier har været nedprioriteret. Første del er vel overstået,men der er et stykke vej inden jeg er helt færdig,så skal lige have fundet ud af, hvordan jeg fremadrettet kan få prioriteret mine små syslerier igen, da jeg savner det.🤔
Efter min eksamen fik jeg læst nr 2 i trilogien af Sara Blædel Bedemandens datter " Ilkas arv" .

Den var lige som den 1. En rigtig god bog,hvis man er til den genre. Det giver så meget energi lige og få hovedet fyldt af andet end eksamens læsning.

Vi er også klar til at byde december velkommen. Fik lavet dekorationer og pyntet lidt i går. To lys(et til morgen og et til aften,mandens fine kreation).Børnene fik også lavet deres.
men vigtigst af alt blev pakkekalenderen hængt op så den er klar til besøg af julemanden😊

                         Dejlig 1. december 🎄

4 kommentarer:

 1. Dejligt med liv på din blog :) Håber det er gået godt med din eksamen :)

  Jeg er også rigtig glad for Sara Blædel, men Ilkas arv kender jeg ikke, er det også krimier?
  Rar december til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,det er nu godt nok lidt svært at finde tid til bloggen, men kan heller ikke helt beslutte mig for at lukke den;0)
   Eksamen gik fint,altid lidt svært med den første, fordi man er lidt søgene på hvor niveauet er. Denne uddannelse jeg tager, handler for mig ikke om karakterene som sådan(hvis du forstår),men mere det jeg får med mig og kan bruge i hverdagen i mit arbejde.Så jeg "suger" til mig:0)
   Ilkas arv udkom i november,så den er helt ny( vi havde bestilt den sønnike og jeg)nr.2 i serien om Bedemandens datter. genre: krimi/spænding.(den er bedst,hvis nr.1. er læst først,tænker jeg;0)
   Fortsat god søndag:0)

   Slet
 2. Fedt, tak :D Tror bøgerne skal på dette års ønskeseddel :)
  Jo, jeg forstår, hvad du mener mht til karakterne som mindre væsentligt, men mere udbyttet af uddannelsen :)
  Jeg kan også sagtnes sætte mig ind i tidsnøden, når du både, har job, uddannelse, børn, hjem og blog - Når dét så er sagt, håber jeg virkelig ikke du lukker bloggen - Lidt er bedre end intet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.
   Jeg er nok også kommet frem til lidt er bedre end at stoppe helt,(er lidt ambivalent i forhold til det)men synes det er sjovt og hyggeligt når jeg er i gang,så...😊

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)