mandag den 7. august 2017

Hæklede skjulere til lysestager/glas

Opstarten på arbejde igen (efter ferien) i sidste uge krævede lidt ekstra energi.Derfor var der heller ikke hos mig meget energi til at prioriterer syslerier. Men det rådede weekenden da heldigvis bod på:0)

Fik hæklet lidt og surprise det blev i stjernemønsteret;0)

Jeg hæklede to små lysestage/glasskjulere i reste garn jeg fandt.Den ene i en lidt varm/brændt orange og en råhvid.(Ved godt det er sommer,men vejret indikerer sensommer/efterår og der synes jeg farverne passer fint til;0)Er ikke klar over typen,da det virkelig bare er en rest der har ligget længe,men der er lidt uld i kan jeg mærke.

Jeg startede med at hækle rundt og på hv. anden omgang tog jeg ud indtil det passede med bunden på glasset.
Derefter hæklede jeg stjernemønstret(se tidl.indlæg for hvordan mønstret hækles)da mønstret var hæklet hele vejen rundt, hæklede jeg sammen med en fast maske.Ville have afsluttet med en kant med fast masker,men der var desværre ikke nok garn til det.

Den ene blev hæklet med dobbelt tråd,den anden blev med enkelt.

De kan evt. bruges til små og store lys(bivokslysene er lavet af mellemste sønnike)eller til muslingskaller fra en strandtur:0)

Skønt at få brugt lidt af reste garnlageret, meeeeeen det er nu også skønt at få nyt.Var så heldig at det garn jeg bestilte i lørdags allerede kunne afhentes i dag.
Skønt med nyt garn til nye projekter.
Måtte også lige afprøve nye hæklenåle;0)

                                   
                                    God aften:0)

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, er så vild med det mønster! Og jeg har det præcis lige sådan - Jeg kan slet ikke slippe det, er næsten færdig med en kosmetikpung, også med stjerner :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.😊
   Er spændt på at se din kosmetikpung.Den du har lavet med bobler er bare fin😊

   Slet
 2. Hvor er de bare fine og jeg synes det er flot, at du bruger al garnet, før køb af nyt. En regel jeg altid har ønsket selv at overholde, men aldrig haft held med- :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak😊
   Er vist ikke berettiget til hele rosen.
   For ja,har brugt resterne til dem, meeeen har nu stadigvæk andet liggende i gemmerne.
   Synes bare jeg lige havde behov for nyt,til en ide jeg har😉

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)