5.december♡

Det er ikke fordi jeg som udgangspunkt, ikke er tilfreds med børnenes skole.Vi har faktisk selv valgt skolen, manden og jeg.Et valg vi er meget glade for.
Mellemstesønnike og mindstedatter går i klase sammen (her vil den hurtige nok tænke det må nok være fordi de er tvillinger. Hurra det stemmer) det har de altid gjort og det har vi været meget glade for.
Her den anden dag skulle de kære børn så  fotograferes (klassebillede) De havde ikke fået at vide hvornår på dagen det skule foregå, så derfor(da det blev frikvarter) spurtede mellemstesønnike ud af klassen (ville nå boldbanen først, man er vel konkurrence menneske)
-Der var det så at fotografen kom for at hente klassen (eksklusiv mellemstesønnike, der  på det tidspunkt stod på fodboldbanen. -Efter et stykke tid måtte tankerne jo komme -måske jeg kan bruges på landsholdet i hurtigløb, -hold da op de andre er langsomme,- hmm gad vide om der er noget galt???Sådan ville moderen i hvert fald have tænkt😉)
Nå, men imens linede de andre børn op, klasselærer kom i sidste øjeblik og billedet blev taget!!!!!!
Ikke en havde opdaget mellemstesønnike manglede.(Heller ikke søsteren, som ellers nok plejer at sørger for ham, der er tvillinger bare helt specielle, men det er en helt anden historie😉)
Her er det så at jeg priser mig lykkelig for det var på skolens område og ikke en udflugt, hvor  man ikke lige får talt børnene og drøner hjem, mens et stakkels barn står tilbage.............(nej det kan man nok ikke sammenligne det med eller..)

Nu er det så vi er i tvivl om vi skal bestille billedet, hvor kun det halve af  afkommet er med eller lade være...........
                                             Rigtig god aften♡


Kommentarer

 1. Thja der vel grobund for en god historie senere, så bare sønnike ikke vil være ked af det så går det jo nok.

  Og hvad er der så med at glemme børn..... da jeg underviste talte vi hele tiden (føltes det som) og jeg havde da protokollen med ned til fotografen, og checkene. .. forøvrigt startede Ingen klassebilleder i pausen (netop for at have styr på tid og børn) men der kan jo ske forsinkelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rigtig.Sønnike var ikke så berørt af det hele,han nåede jo,fodboldbanen først;0)
   God søndag til dig:0)

   Slet
  2. mon ikke alt går fint så også selv om han ikke er på billedet.
   ja god søndag og glædelig jul

   Slet
  3. Jo, det er vist mest forældrene der er lidt trætte af det😉
   Glædelig jul til dig også🎄

   Slet
 2. Helt ærligt, der må være en lærer med røde ører😱

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også hun havde.Hun fortalte det var fotografen der selv ville hente børnene, så hun troede der var styr på det hele da hun kom😉

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡