Ups!- Og så lidt om ferie:0)

UPS! hvor blev det halve år lige af?????
Kom til at se billedet i hjørnet af bloggen var med sne på samt billedet af erantis.......Hmmm sommeren har godt nok ikke været speciel varm(pånær på MIN fødselsdag,hvor solen strålede og varmede hele dagen.Selv til aften var det så dejligt at vi kunne sidde ude og nyde livet og gæsterne.(Måske har der være få andre dage med sol og varme,men dem har jeg glemt;0))
Nå,men tiden er jo forsvundet,er den gået med at dovne og slappe af??Næe, nej der har været nok at se til.
-Som jeg forventede ved årsskiftet ville min jobsituation blive forandret i løbet af foråret,hvad jeg ikke havde forudset(havde end ikke tænkt den tanke) var at drømmejobbet lige pludselig var for næsen af mig og sørme om jeg ikke var så heldig og få det.
-Det har så også betydet længere arbejdsdage og ikke så meget tid til kreative syslerier. og slet ikke overskud til bloggen her,har smug kigget lidt hos Jer andre,meeeeeeen det har været alt for lidt.Har mange gange overvejet om jeg skulle lukke bloggen,men har alligevel ikke helt kunnet gøre det.
Vil forsøge om jeg kan få lidt "liv i kludene" igen,( i hvert fald på bloggen)

-Lige nu har jeg/vi sommerferie,har nydt nogle dejlige dage i Sønderjylland,med Dybøl Banke og Mølle,Danfoss universe og sønderborg slot.Vi har lært meget (eller  fået"opfrisket" vores viden, for jeg har selvfølgelig før hørt om 1864 krigen ect.(hø,hø),eller var det den dag,jeg var syg måske??;0)
-Vi nåede også til stranden, by vandring med indkøb af tøj(vigtig detalje;0) afslapning og gåture.Skøn ferie.
                       (aftenhygge for de voksne,flotte blomster fra vores gåture og stenen fra genforeningen 1920)

-Da jeg pakkede til ferien, alt det vi bestemt ikke kunne undvære, kom strikkepindene med,for nu skulle der strikkes,hmmm. Jeg fik lavet en halsedisse til Mathias(så er vi klar til efteråret;0)overvejede også at strikke strømper,men det blev ikke til andet end overvejelsen. Så fik strikkepindene også lov til at holde ferie(de har nu tit ferie;0))

Skelton, Red:
Ferie er, når man pakker syv kufferter, fire børn, to tanter, en svigermor, to hunde og en beostær og siger: Det skal nu blive rart at komme lidt væk fra det hele.

                                                    God aften:0)

Kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagen Laila. Ja naturligvis var det (kun) rigtig godt vejr på din dag ;-) Og stort tillykke med drømmejobbet, omend det lyder som om det tager lige rigeligt af din tid ... *ahem*
  Dejlig ferie - med tid til på det ene og det andet og en masse ingenting. Sådan skal det være.

  Behold du bare bloggen. Den render ingen steder, jeg gør heller ikke - selvom der er langt mellem indlæggene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,hvor er du sød:0)Dejligt du stadigvæk kigger med:0)
   Mht jobbet, tænker jeg også der kommer mere balance i timerne efterhånden,men det kan være en lidt svær balance, da det er et job som er meget spændende og udfordrende for mig;0)

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡