Det var så den skolesommerferie........

Sut prut-sommerferie slut!!!! Klar parat-skole start.............

-Ældste søn er nu allerede startet i mandags,de andre startede i dag.Var de parat??? ja, det var de, de glædede sig til at komme i gang igen.
Er mom her klar???(hmm,har ferie til på mandag,så jeg har stadigvæk behov for at sove længe,så da uret vækkede mig i morges,havde jeg mest lyst til at blive liggende.......bare lidt,overvejede hvad der ville ske, hvis de kom forsent den første dag.......Nej,vel det må man bare ikke;0)
Men nej, føler ikke helt jeg er klar til madpakker og hvad der ellers følger med af hverdagens pligter, køreren og henten, fritidsinteresser, forældremøder, klassesamlinger,lektier,( jeg lider af kronisk dårlig samvittighed, fordi vi ikke altid får læst min. 30 minutter hver dag) og ja,skal til at huske de faste sengetider(hmmmmmmm,suk!)
På den anden side bliver det rart med lidt mere struktur på dagene igen(jeg elsker jo struktur, skemaer og tjeklister;0)
-Lidt ambivalent må man vel godt være;0)

En anden der gerne vil i skole er mindste sønnen,han skal dog først i skole til næste år,men han glæder sig.Så han har fået en lille lektiekuffert,så han kan lave lektier herhjemme.
                    (En rigtig fin lektiekuffert med spændende spil og bøger og lidt flere bøger vi har købt ekstra) 
                                         
                                       God aften:0)

Kommentarer

 1. Min mindste skal også først starte om et år, men der tælles ned allerede nu! De to store med ungdomssløvsind starter for alvor idag i hhv. 3. og 6. (!) klasse, og for dem er det sådan...ikke så nyt. Same procedure as last year. Jeg er dog for mit eget vedkommende en lille smule træt af idrætstasker og fødselsdagsinvitationer allerede..... Bare mig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Inden ferien var slut(en uge før) kom der besked på skoleintra om forældremøder, klassearrangement ect.-og ja, der følte jeg mig skisme lidt træt!!!;0)

   Slet
 2. Her var der glæde ved de små - lidt mindre glæde ved teenageren:-(
  Og selv om ferie er skøn, så er hverdagens struktur (og jag, jeg ved det) også rar:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis vi ikke havde hverdagen,ville ferien ikke kunne nydes helt så meget,tror jeg:0)

   Slet
 3. God ide med sådan en skolekuffert til den yngste :)

  Og ja, her fløj sommerferien også bare væk og vupti, så var det første skoledag i går for dem begge... tænkt at den yngste herhjemme nu også går i skole? så vildt. Hun har været så klar og har talt ned i måneder, så for hende har ferien været meget meget lang ind imellem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en "stor" dag, første skoledag,kan godt forstå hun har glædet sig:0)

   Slet
 4. Genialt med lektiekuffert til mindste mand! Og i morgen er det lørdag ... sove-længe-dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes,dejligt med sove-længe-dag;0)

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡