Weekenden:0)

Jeg elsker weekenden,specielt når der ikke er et planlagt program for dagene.Jeg tænker at de fleste nok nyder deres weekender, når de har fri(tror ikke jeg er den eneste;0)men alligevel, så har den måske en lidt anden betydning for mig.Da jeg gennem mange år,har arbejdet hver anden weekend,lige bort set fra mine barselsorlover(som der jo har været et par stykker af;0).

Når man arbejder hver anden weekend,så skal alt planlægges til at nåes i friweekenden af familie fødselsdage, komsammen, alle fodbold kampe skal ses for ellers går der jo 14.dage inden muligheden er der igen osv. Har ind imellem følt at friweekenden ikke helt har betydet fri;0)

Jeg ved godt at jeg før så bare har haft fri nogle hverdage og det passede også rigtig fint, da alle børnene var små.Nu er de alle i skole,på nær mindste manden og jeg synes det er dejligt at have fri sammen, alle sammen.

Der er rigtig mange faggrupper der efterhånden arbejder i weekenderne,nogle mennesker passer det rigtig fint(ofte handler det også om vane,samt da jeg i tiderne morgen læste til sygeplejerske, viste jeg det var vilkårene inden for faget)men mon ikke der også er nogen der er trætte af det??

Jeg ved bare, jeg er rigtig glad for at det job,jeg har pt. giver mig mulighed for at holde fri hver weekend. Jeg stor nyder det og ja,en weekend som denne,hvor programmet bare har heddet Fri, det er da skønt:0)                              Fortsat god søndag:0)Kommentarer

 1. Frie og tomme weekender stornydes også her. Vi ved alle 4 ikke noget bedre end en hel fri weekend hvor vi kan fylde det i den vi lige har lyst til :) Jeg har også tidligere arbejdet hver anden weekend og selvom jeg var glad for jobbet, så er jeg klart mere glad for friheden i at alle weekender er fri.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også mærke det betyder rigtig meget for mig med weekend fri også mere end jeg før havde regnet med:0)
   Rigtig god weekend til dig og dine,når vi kommer der til;0)

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Lette hæklerier ♡ glas/kopbrik og lille kurv♡

Stjernemønster♡