fredag den 13. december 2013

Vinduer og lidt andet:0)

Stormen var ikke så uvenlig at den bare tog her hos os,den var sørme også så venlig at give............ nemlig en masse skidt på alle vinduer.Havde det nu været de gamle vinduer kunne jeg bare have sagt "det er ikke pga skidt vi ikke kan se ud af dem,men fordi de er gamle og punkterede" og derved undgået at pudse dem!(Hmmmm.Den skarpe læsere kan måske ane jeg ikke er vild med at pudse vinduer;0)Men nu er det jo forholdsvis nye vinduer(fik dem sat i sommers)såååååååå,pudses skulle de også selv om der er frygtelig mange.Dette er nu gjort og ja,det er nu dejligt at kunne se ud igen;0)

Har fået strikket hals røret til Rebecca færdigt(det er nu ved at være et stykke tid siden, det var færdigt),men har glemt at vise det.Det blev ikke patentstrik,da det blev ved med at drille(måtte gøre op med mig selv om det skulle smides i hjørnet sammen med de andre ufærdige projekter eller forsøge noget andet)såååå det blev i perlestrik(det kunne jeg lige magte;0)
Har bagefter igen forsøgt patent og der er det gået fint med prøven,hmmmm,måske skal jeg bare forsøge igen!!!!!


                                               (Strikket i sort uldgarn)


        God weekend herfra:0)

2 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin hals. Kan godt forstå, at pantent strik drillede. Det driller også mig og kan være svært at have med at gøre. Især når der smutter en maske :). Jeg strikker tit halvpatent. Det ager heller ikke så meget garn, som hel patent.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps,lige nettop.Først går det fint,så er der en maske, som på underlig vis er forsvundet;0)Såååå kan godt være jeg skulle prøve kræfter med halvpatent(det er da et forsøg værd;0)
   Fortsat god weekend:0)
   kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)