lørdag den 23. marts 2013

Stilhed!

Indrømmet der har været meget stille her på bloggen den sidste måned,men det er bestemt ikke, fordi der ikke er liv og glade dage samt aktiviteter nok her på Pilegården.Men måske nettop derfor har overskuddet ikke været der til at få skrevet og kun ganske lidt tid til at kigge med hos Jer andre;0)

I går fejrede vi Annasofie som blev 10 år (endelig,hvis hun selv skal sige det;0)Det betyder nemlig at man her hos os,er blevet stor nok til at få en mobil,den havde hun glædet sig rigtig meget til.Hun fik også andre gaver, men mobilen var nr.1 :0) Jeg er klar over at nogle forældre giver deres børn helt ned til 3 års alderen(måske yngre???) mobiltelefoner(hvilket man jo også helt selv må bestemme)men hos os har vi denne aftale, som fungerer fint.
Annasofie havde en dejlig dag med sne og solskin,det er ikke så ofte at sneen stadigvæk er her på denne dag,men sådan skulle det altså være i år.
                        (Min store skønne pige,hendes første "runde" fødselsdag)

Hun har allerede fejret fødselsdagen med hendes klasse og først senere skal vi have familien på besøg,for i morgen er der allerede en ny fødselsdag på programmet:0)

God fredag aften!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med din store pige.
    Hyggeligt, at *se* dig igen.

    Weekend hilsen fra Tove

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det;0)

      God weekend til dig:0)
      kh.Laila

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Strik nederdel 🧶

 Jeg fik slet ikke vist den færdige nederdel her på bloggen. Den er strikket i restegarn og ud fra eget mønster. De små stropper er også str...