fredag den 6. juli 2012

Eftertanke.

Har været væk fra bloggen i små 14 dage,hvilket  dels skyldtes travlhed,men også spekulationer om bloggens videre "liv".Tanker om hvorfor jeg egentlig har bloggen og om jeg har lyst til at fortsætte og om jeg gør noget "forkert" siden der kun er forholdsvis få faste læsere.Jeg tror faktisk det er sundt med lidt eftertanke indimellem.
Grunden til at jeg begyndte med at blogge, var fordi jeg fandt frem til blogs, som var smadder hyggelige at læse og ofte fandt jeg gode kreativeråd, jeg kunne bruge.Med dette i tankerne startede jeg op,men har fundet ud af at det tager tid at opbygge og pleje en blog,hvilket jeg ikke altid har for meget af. Jeg kan godt føle lidt dårlig samvittighed, hvis der går for mange dage uden jeg får skrevet.Men dette vil jeg i fremtiden glemme alt om og kun skrive når jeg har tid og lyst.;0)
Efter at have mærket efter har jeg også fundet ud af at jeg godt kan lide at fortælle om stort og småt og give små kreative ideer videre(jeg er godt klar over at jeg er nybegynder inden for mange ting,men jeg nyder at være kreativ og det er for mig det vigtigste)
Om jeg gør noget forkert mht til at få faste læsere,er jo nok et individuelt synspunkt,men efter nærmere eftertanke er det faktisk ikke det vigtigste for mig,hvor mange der læser med(læs her: jeg er utrolig glad for Jer der har valgt at følge med her og håber selvfølgelig I har lyst at fortsætte med det,samtidig er nye læsere altid velkomne:0)men det vigtigste er at jeg selv føler min blog er, som den skal være og kan stå inde for det der er her.
Phyyy,det blev en længere smørre,men også vigtig for mig at få fortalt.
(Mathias hyggede sig med at tage rent vasketøj ned på gulvet,imens jeg var i gang med at skrive,men blev så forfærdelig træt af det hårde arbejde;0)

Som skrevet var der travlhed i sidste uge,den strøg afsted. Ældste pigen blev færdig med eksamen(sluttede af med et flot 12 tal),hun blev fejret med jordbærtærter/hygge,vi var til translokation og hun var efterfølgende til afslutningsfest.Holder nu en velfortjent sommerferie;0)

Ugen bød også på sidste skole dag og sommerferie til de resterende skolebørn,den første uge her er  gået med fodboldskole for dem alle(Michael og Cecilia har også været med som trænere:0)
(Her er en lille del af jordbærende som vi allerede har smovset af,flere er også røget i fryseren til senere brug)


Vi kunne også fejrede bryllupsdag.Jeg har været gift med min dejlige mand og bedste ven i 8 år nu,men faktisk har vi snart været kærester i 21 år,så havde vi giftet os fra start, kunne vi snart fejre sølvbryllup;0)
(Manden min plukker altid en buket med kornblomster på vores bryllupsdag,de var også med i min brudebuket:0)


Weekenden blev så brugt til at holde fælles fødselsdag.Så ja,tiden er bare gået stærkt.
Glæder mig til mandag for der starter min ferie,håber det gode vejr fortsætter,men bare det at have ferie alle sammen er dejligt.


God weekend.

ps,ved ikke lige hvad der er sket med noget af teksten/baggrunds farven;0)

8 kommentarer:

 1. Kære Laila.

  Hvor er jeg glad for, at du vælger at fortsætte, for jeg hygger mig med at følge dig og din familie.

  Og du har bare så meget ret.
  En blog må være noget der passes, når der er tid og overskud og ikke af pligt.
  Plus afspejle hvad for en person man selv er.

  Jeg nyder at læse de blogge, som er meget varierede, for der er da grænser for, hvor meget nyt der er i indlæg om de samme ting igen, igen.

  Så hæng endelig på.
  Stilhed er der vist på en del blogge lige nu. Det er sommer, ferie og heldigvis en del der vælger at nyde udelivet og ikke sidder ved symaskinen i det fine vejr.

  God weekend herfra

  SvarSlet
 2. Tak Tove for dine altid søde kommentar,dem sætter jeg stor pris på:0)
  kh.Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Laila.
   På min morgentur gik den hen over en mark med valmuer og kornblomster, hvilket fik mig til at tænke på dit indlæg her og blev lidt rød om ørene, for jeg havde jo glemt noget.

   TILLYKKE med bryllupsdagen og hvor er det sødt gjort, synes jeg, at din mand plukker kornblomster til dig.
   Skøn blomst og herlig handling med tanke bag.
   SÅDAN. Er selv meget glad for markbuketter i alle former.

   Kh Tove

   Slet
  2. Tak skal du have:0)Jeg elsker også de blomster man kan finde i haven,marken eller grøftekanten,man kan lave de kønneste buketter ud af dem.
   kh.Laila

   Slet
 3. Jeg kan kun tilslutte mig Tove´s kommentar.. Jeg nyder også at læse med herinde hos dig.. Rigtig god weekend til dig og din familie.. Og god ferie!!!

  SvarSlet
 4. Tak,det er jeg rigtig glad for at høre:0)
  God sommer til dig og familien!
  kh.Laila.

  SvarSlet
 5. Det var faktisk vældig inspireret af din blog at jeg så igår turde "springe ud " som blokker. Min blog bliver også om hverdagen, det er alligevel den der er flest af :) jeg hækler og strikker men kan ikke prale af at opfinde nye opskrifter. Håber du får lyst til at kikke forbi min blog-

  SvarSlet
 6. Dejligt du også har fået mod på det,jeg kigger forbi;0)
  kh.Laila

  SvarSlet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)