fredag den 7. september 2018

Fest/gilde♡

-og så var det at familien skulle til fest her i sidste weekend.
Det er et helt studie for sig selv, når vi alle skal være klar til bestemt tid og ud af døren.
Til hverdag er jeg først af sted og slipper for de fleste konflikter(hvilket manden selvfølgelig indimellem er en smule træt af)
Vi forsøger hver gang alle skal af sted at fordele badetider ect. Da ungerne var mindre havde jeg også tøjet lagt frem. Men de er ligesom for store nu og vil af en og eller anden mærkelig grund selv bestemme😉
Så derfor ender det altid med at (trods jeg gør alle opmærksomme på allerede dagen før,de lige skal tjekke det tøj, de nu vil have på ligger i skuffen) mellemste sønnike ganske kort tid inden vi kører,  fortæller han ingen tøj har at tage på..... Enten er det til vask eller også er alt tøjet blevet for småt natten over. Det der er i skuffen kan i hvert fald ikke bruges....
Udover tøj problemer skal der også altid lige flyve en kommentar mellem ungerne om hinandens vælg af tøj eller hår eller..... bare for at sikre den rette stemning inden afgang.
Lige inden vi kører skal teensne liiiiiiiige finde telefonen, tasken,ect så vi ofte kommer af sted lidt sent.(forsørger derfor at have ekstra tid sat af til "jeg skal lige hente ting" tid)
Når alle så sidder i bilen begynder roen langsomt at indfinde sig og forældrene lader langsomt skulderne synke....phyyy.
-Hvis du skal til Svendegilde (med eller uden udfordringer mht børnene) og du ikke ved hvad gaven skal være, kunne dette måske være en idé.


  Den unge mand havde ingen ønsker, så vi måtte være lidt kreative. -Lavede en "kurv" 
ud af en Værktøjskasse.
Vi vidste han kunne lide special øl, fandt derfor nogle forskellige slags sammen med sødt og stærkt smage i form af chokolade, marcipan brød,chillikugler,lakrids(sødt og stærkt) samt blandede nødder.

For enden sætte vi et "legetøjs" værktøjsbælte med hammer,knibtang ect.   
-Da det var tømrer han blev .
Måske ideen kan bruges af andre.
Dejlig dag til Jer ♡

2 kommentarer:

  1. Fin gaveidé! Jeres familie er vist lige som gennemsnittet, når det drejer sig om at komme afsted i samlet flok på et bestemt tidspunkt. ;-) God weekend! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja,det tror jeg nu også,vores familie er måske bare lidt større end gennemsnittet;0)
      God søndag.:0)

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...