lørdag den 21. juli 2018

Krea med børnene. Uge 29 ♡

Det er weekend eller måske er det ferie tid,så hvis du (ikke skal på stranden) men mangler en ide til kreahygge med børnene
kig med her:

-Det dejlige sommervejr lokker jo med ude aktiviteter.

Male på naturmaterialer blev vores Krea syslerier denne uge.

Vi har før malet på sten,men denne gang blev der også fundet andre forskellige naturmaterialer frem.
En tur rundt på matriklen,hvor vi bla. fandt sten og grene.Muslingeskaller bla. på/fra strandturene/ferien.(stenene blev lige vasket lidt og tørrede i solen inden vi begyndte.)
Vi brugte akcryl maling,som er vandbaseret.

                                (Kaffe til moren må der naturligvis til;0)
- hvis man bor i byen kan en skovtur anbefales mht at samle naturmaterialer.

Jeg blev virkelig positiv overrasket over at alle lige fra teens til mindste mand på 7 år bibeholdt koncentrationen i et par timer-hvor fantasien fik frit løb. Drengene lavede bla. spyd(fik snittet en gren) som de malede

Vi har desuden lagt muslinger skaller i frugt farve.De har ligger i 2 døgn og bagefter tørret. Havde desværre kun en rest grøn og sort frugt farve.

Muslingskallerne kan evt. pyntes efter smag.Her er vores bare ved at tørre, igen super dejligt med det skønne vejr. De grønne er nu blevet lyseblå. De kan bruges til pynt eller i en halskæde.

Hvis du vil se hvordan vi før har lavet hul i muslingeskallen,så læs her  og lavet halskæder(der kan også benyttes smykkebor)

Her er et lille smugkig på hvad der blev lavet af kreating.




                                      Træ uroen hænger nu og pynter i stuen.

                                                  God fornøjelse.♡

2 kommentarer:

  1. Sikke en fin aktivitet og hvor skønt at alle havde lyst at være med. Kan være lidt af en udfordring at ramme noget, som alle finder interessant. Især, hvis der er en god spredning i alderen. - fine ting i fik lavet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak😊
      Det kan nemlig være svært at fange alle aldersgrupper og interesser alt efter køn(drengene malede også sten,fandt jo så på at snitte og male det spyd de fik lavet)
      Mellemste datter plejer ikke at "gide"Krea. Det hele skal helst handle om fodbold,så hun malede et flag (skrev alle landsholdets navne op😉)
      Så var vist lidt heldig med at alle lod fantasien bestemme og at alle lavede det de selv ville.
      Det var i hvert fald hyggeligt og en savnet aktivitet.
      God aften😊

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...