tirsdag den 27. marts 2018

En "disse" mere........♡

Selv om jeg er en sjælden gæst på min egen blog,er det skønt og inspirerende at følge med i blogland,hold da op der er mange dygtige kreamennesker derude.  Tak fordi I deler jeres ideer.♡

Solen har skinnet og varmet skønt her på matriklen i dag.Vinduerne er pudset eller nogle af dem (har bare for mange vinduer, i hvert fald når de skal pudses😉)

Men jeg synes der er kommet små pip om sne og kulde igen. Så har lige kørt endnu en halsedisse gennem symaskinen.(se forrige indlæg om "disse" syning.Den her er bare lavet i råhvid fleece)Denne til yngste datter.Hun elsker lilla,derfor er der små lilla sommerfugle på. Kan nu godt være jeg selv låner den i morgen,når jeg strider mig afsted på arbejde imens resten af familien sover længe.
                       (Beklager den dårlige billedkvalitet,men der er altså små sommerfugle både foroven og forneden.)

                                  God aften♡

2 kommentarer:

  1. Jeg kan kun give dig ret i, at der er mange skønne blogge derude, som er inspirerende og det er lidt trist, at en del holder med at blogge. Du er også til stor inspiration , husk det og at det er umuligt at være alle steder på en gang, selvom vi gerne vil.
    God påske

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind Tak,det er sødt af dig og det varmer.Jeg tager ordene med mig♡
      Rigtig dejlig dag til dig og god påske♡

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Genbrugs projekt.🩷

 Vi har længe haft en slagbænk, som jeg engang  har fået af en kær veninde.🩷 Selve slagbænken er præget af patina og det kan jeg godt lide....