onsdag den 5. juli 2017

Sommerferie-----Jeg kan næsten nå dig.

Jeg kan mærke sommerferien nærmer sig ,uhh,hvor kan jeg mærke det. Ferien starter sådan rigtig søndag når de sidste mails er tjekket.(officielt fredag efter arbejde)
Den varer 3 hele uger,3 hele fantastiske uger.Det blive så godt😊🌞

Det er så meget tiltrængt(kan også se flere steder i blogland der er ved at være feriestemning)De sidste uger har trukket tænder ud,hjernen er "nedsmeltet" og det føles som om der ikke er meget mere at give af.
Energien har derfor selv sagt været lavt efter en arbejdsdag.Det fik mig til at overveje hvad der så kunne give mig energi.(at mine arbejdsdage i perioder er lange,kan jeg ikke ændre,men overvejer kraftigt at blogge hjemmearbejdsdage i kalenderen i efteråret samt måske at få afspadseret nogle af de opsparede dage;0)

En anden del af min energiplan er mine løbeture(se MIT LØB) Selv om turen ikke er så lang endnu, kan jeg helt klart mærke et skud energi bagefter.
Jeg har også besluttet at få gang i lidt krea igen(har ikke følt jeg har haft overskud til at lave noget) bare det at strikke et par pinde eller andre småting er super skønt.

Jeg har derfor lavet et par klude mere(Ja, dem kan man jo ikke få for mange af)og nu er mit bomuldsgarn snart opbrugt,det er jo også skønt for så er der jo plads til noget andet/nyt,måske;0)

                    Der er plads til alle farver (næsten)i mit køkken 😉
         
                                        God aften 😊♡
10 kommentarer:

 1. Man kan aldrig få nok klude💙
  Og så tæller jeg ned sammen med dig til ferie👏🏼👏🏼👏🏼

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej,vel😊
   Det bliver så dejligt.Håber du/I får en fantastisk ferie😊💗

   Slet
 2. Præcis! Klude kan man aldrig få for mange af og så er de et overskueligt projekt. Jeg hopper med på ferie nedtællingen, men har lige en uge mere endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når først man sådan for alvor kan ane ferien forude,kan man næsten ikke vente længere(sådan har jeg i hvert fald haft det de sidste par uger😉)
   Håber du får en skøn ferie😊💗

   Slet
 3. Så fine klude. Jeg strikker også klude med mellemrum. De skal gives væk som små gaver. God ferie, når du kommer dertil :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.
   Dejligt at høre fra dig.😊
   Du får da virkelig lavet nogle fine ting.Kan godt forstå modtagerne bliver glade😊
   Hilsner til dig og Luna💗

   Slet
 4. Ønsker dig en FANTASTISK ferie! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak😊og så meget i lige måde,når det kommer til din/Jeres tur😊💗

   Slet
 5. God snarlig ferie til dig. Gode ideer du har til indhold. Fedt m det der løberi - og lidt krea ind imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ilm😊
   Det giver mig i hvert fald energi kan jeg mærke.Så det handler bare om at komme afsted, også de dage, hvor jeg egentlig tænker jeg er for træt😊💗

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)