søndag den 8. januar 2017

Weekend fortsat

Må sige weekenden fortsætter nede i et tempo, hvor selv skildpadder ikke bliver forpustet og heller ikke får/mærker stress symptomer.
Hvor er det bare skønt med en nattøjs weekend uden planer, måske lidt oprydning (kun måske, for når nu det ikke forsvinder af sig selv, kan det vel vente til en anden god gang😉)Mit vigtigste erhverv har været at kontrollere hvor tv'et skulle hænge på væggen (det er nu i sig selv også en energi krævende post, da manden er "lidt" perfektionistisk mht det)
Har svinget mig op til lidt sysler, kom til at tænke på knytning, som jeg kan huske blev udført med små fedtede fingre i håndarbejdstimerne for over 30 år siden (kunne her også skrive for 35 år siden, men det er s.. for uhyggeligt på en fredfyldt søndag😂)


Det blev til 3 armbånd og 1 til nøglering.Jeg har brugt bomuldsgarn og bomuldssnor, i forskellig tykkelse.(tykkelsen på armbåndet afhænger selvfølgelig af materialet der benyttes).Til låsen er der brugt træperler fra gemmerne og et sneglehus fundet ved stranden)
En rigtig fin sysle som børnene også kan være med til😊

                                           God aften

4 kommentarer:

 1. Det lyder som et ualmindeligt skønt tempo! Og sikke fine syslerier! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak😊
   Ja, tempoet var virkelig skønt og tiltrængt.
   Så kan en ny uge bare komme an😉

   Slet
 2. Åh jeg går også og kredser om det der med knytning. Er bare ikke kommet i gang - men måske er det dit indlæg her, der kickstarter det?! For sikke fine sager I har fået lavet. Lyder som en SKØN weekend.
  ps. hænger tv'et så hvor det skal?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,ja, det er bare med at komme i gang,for det er en ganske let og sjov krea beskæftigelse.
   TV'et hænger bare spot on;0)

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)