fredag den 2. december 2016

2.december

Så har jeg gjort det igen........kommet alt for sent i seng!!!
Jeg kan godt undre mig over, jeg ikke snart har lært at det ikke er holdbart. Når nu dagen starter med at dynen er tung som bly, øjenlågene er limet hermetisk i og jeg siger til mig selv:"jeg skal bare liige ligge 2 min mere"
Resten af dagen er det sådan set ikke et problem for mig at holde mig vågen, da der er nok at se til.Men når jeg så endelig kommer hjem og sidder mig ned, så tænker jeg" i aften skal jeg altså tidligt i seng"
Når så engle børnene er puttet og jeg flader ud, tænker jeg"jeg skal liiige nyde roen og slappe af inden jeg skal i seng (også kaldet voksentid)
Fra jeg beslutter mig til at nu SKAL jeg altså i seng, til hovedet lander på puden, går der ofte en rum tid med de sidste sysler og det ender med at kl bliver alt for mange.......
Nu er det selvfølgelig fredag i dag (sove længe dag i morgen😉) så måske jeg kan sidde og halv lukke øjnene, i mens der er julekalender i tv'et (sådan I ved, hvor øjnene falder i, når ungerne så siger"mor du sover"kan sige "nej, jeg så da godt gåsen fløj afsted med brevet".Fordelen ved programmer, som har været sendt tilpas mange gange;0)

Vi har hygget med at spille "mus"(En leg hvor man ligger 10 pebernødder  på bordet.En kigger væk mens de andre peger på en bestemt nød, så må den der ikke har kigget,forsøge at undgå den pebernødder der er peget på og se hvor mange pebernødder man kan få, inden man tager den der er peget på og alle råber mus)
Det var aktiviteten i den hjemmelavede kalender. Det er længe siden jeg har leget det, men en rigtig sjov og hyggelig leg.

                     God aften:0)

4 kommentarer:

 1. Ok, end of story: Inspireret af dit indlæg går jeg i seng pronto! Sov godt når du kommer så langt - måske er du gået til køjs allerede?....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ilm😊
   Nope,forsøger at holde øjnene åbne til Krumme film sammen med ungerne,imens jeg fylder vommen op med snoller😉

   Slet
 2. Årh den kender jeg alt for godt - jeg bilder mig selv ind, at voksen-tid er lige så godt som søvn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forsøger jeg også, men om morgenen kan jeg ikke rigtig mærke det😉

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)