onsdag den 14. december 2016

14 december♡

Der har været tid til lidt julesyslerier og juledrillerier her hos os.

Vi har lavet nisser af mælkekartoner,til at så karse i(hmm, 32kr for økologiske karsefrø,hvorfor er det lige så dyrt nu??)


Konfekt må der nødvendigvis også til:0)Søde appelsiner med nelliker i(de dufter så dejligt af jul;0)Kagehuse er blevet bygget med stor koncentration(vi havde snydt ,bare lidt og købt delene færdige lige til at samle.Eller lige og lige,(jeg kom til at lave en revne i mellemstedatters gavlvæg,det kan jeg godt afsløre her for Jer alle(don't do it)jeg var ikke populær resten af eftermiddagen)Den blev dog hurtigt ud bedret med "lim" godt de har en far der forstår sig på byggeri ;0)

Vi har også haft besøg af drillenissen.Men mindstemanden mente ikke det var drillenissen,han var sikker på at det var bondemanden der havde hældt noget farve i mælken efter malkningen(hmmm,go home drillenisse;0)


                                    Rigtig god dag♡

6 kommentarer:

 1. :) Hvor er det hyggeligt at følge med i jeres julehyggerier. Hvorfor øko-karsefrø er så dyre, har jeg desværre ikke noget svar på. Ved kun, at det burde de ikke være

  SvarSlet
  Svar
  1. 😊
   Nej vel, synes bare ikke de plejer at være så dyre😐

   Slet
 2. det var da vildt dyrt for karsefrø!
  ser ud til I hyggede jer... kvik mindstemand

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi kunne også bare Købe færdig sået karse(og sluppet billigere) men så har vi hellere ikke fornøjelsen af at se det gro (hvilket mindstemanden har stor glæde af)😊

   Slet
  2. men det da absurt at frø er dyrer end karse som er dyrket......

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)