mandag den 12. december 2016

12 december♡

At hjælpe andre er vigtig for os at lære børnene og det gælder selvfølgelig ikke kun nu op til jul, men hele året rundt.

-Vi manden og jeg spurgte derfor vores børn om de kunne tænke sig at give lidt af de penge,som de selv skulle have julegaver for (vi køber for stort set det samme beløb til hver af børnene,for så føler ingen de bliver snydt, selv om størrelsen på gaverne naturligvis varierer. )til børn der er anbragt uden for hjemmet og derfor ikke bor sammen med deres mor og far.

-Det er et projekt Stor Centeret har hvert år. De hænger kuverter på et stort ønskejuletræ, hver kuvert indeholder et ønske på max 200 kr. Så tager man en kuvert køber gaven og Centeret sørger for børnene får gaven.(jeg ved ikke om det findes i flere storbyer, men ideen er i hvert fald god)
Jeg vil gerne støtte dette projekt og det ville børnene også, de ville gerne dele:0)
                              IMG_2437


-Da vi kom for at tage en kurvet var de alle taget,men vi er blevet skrevet op til,hvis der nogen som har taget en fortryder.Super,hvor dejligt at der er mange der vil hjælpe:0)
-vi er faktisk allerede blevet ringet op, da de lige havde fået en ekstra ønskeseddel:0)
                                                   God aften

2 kommentarer:

 1. det vidst mest noget i stor byer
  jeg ville godt gøre det her... selvfølgelig kunne jeg donere penge, men det også lidt sjovt for en selv at købe gaven og pakke den pænt ind....
  dejligt du gør det med dine børn

  SvarSlet
  Svar
  1. Børnene var også glade for at være med til at finde en gave til en de ikke kendte.Men det var nu også en lidt sjov fornemmelse,fordi man ikke kender vedkommende og ikke ved om gaven man har valgt(der var en ønskeseddel med alder,køn og ønsker med) passer til den enkelte(sådan med farver ect.:0)

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)