Opsamling tjaaaa!!!!

Opsamling på denne uge:

Tjaaaa,det var ikke meget der kom på bloggen,såsom i slet ingen ting.Det er jo selvfølgelig ikke fordi ugen forløb med ingenting,for ferien sluttede(det skal jeg da lige love for)back til hverdagen for fuld skrue.

Det har nu været fint at starte igen,men en hel masse info der skulle følges op på(for tænk, verden var ikke gået i stå, selv om jeg havde holdt ferie;0)
Havde bestemt at ferien i år var ferie,hvilket betød ingen læsning af mails,hvilket igen betød at jeg mødte totalt uforberedt op mandag(det er jeg ikke så god til)
Jeg måtte så flere gange benytte mig af "det er jeg ikke lige opdateret på" kortet(gad vide hvor længe det går an at benytte det kort??;0)
            (helt så mange mails blev jeg dog ikke mødt af,heldigvis.Overdrivelse fremmer forståelsen;0)

Lige pludselig uden jeg overhovedet blev spurgt,kastede et hold i ryggen sig så over mig,jeg forsøgte flere gange at at skubbe det væk,men næææ,nej det blev siddende.
Heldigvis stødte jeg på min vej ind i en person med magiske fingre,som fik det hele til at forsvinde sådan puf!!!!!  -Så nu er jeg klar til en ny uge:0)Hvad med dig..............???
                              Fortsat god søndag:0)       

Kommentarer

  1. Wow til magiske fingre. Og skulderklap (ikke der var skaden var) til dig for at have holdt helt, helt fri! Det kan du sagtens være stolt af! Jeg er også klar til den kommende uge. Må både din og min blive supergod!

    SvarSlet
  2. Kunne såmænd godt klare weekend et par dage endnu;). Men når nu det skal være har jeg nydt en dejlig en af slagsen, så klager ikke. Godt din ryg kom på plads igen. Hold i ryggen er noget møg. Kh D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡