fredag den 12. august 2016

Ny maskine:0)

-Min gamle og trofaste symaskine(23 år...) valgte at sætte ud,med grim lugt og røg,så det var bare øv,øv.-Ikke fordi jeg har brugt maskinen tit,det har mest været i perioder,men den har bare altid virket, når jeg lige har haft behov for den. Så der var jeg lige klar med stof til en nederdel også PUFF rigtig ØV,ØV!!!
Nu er det jo så at jeg har en dejlig mand og børn som hører(eller blev træt af at høre om mine klager over manglende symaskine og at jeg bestemt ikke kunne undvære en sådan maskine).Så derfor blev jeg begavet med en sådan til min fødselsdag-lige præcis den jeg havde savlet over på nettet og overvejet om jeg skulle oprette en opsparringskonto til;0)

Vi er stadigvæk på afprøvnings stadiet,mig og maskinen.Den har simpelthen så mange funktioner(er jo slet ikke vantil den form for luksus;0)Så vi går stille og roligt frem,men jeg kan fornemme allerede nu at vi kan få et godt samarbejde.Jeg har nu heller ingen undskyldning for ikke at få lært det syning længere(før var det jo bestemt maskinens skyld, når der blev syet skævt,HMM)Nu skal døgnet bare have mere end 24 timer,så skal det hele nok gå;0))
                                                                    (Der testes mange gange;0)

Her hos os går vi ind for genbrug,dette betyder selvfølgelig også at man arver tøj fra hinanden:

Mathias: Moar,hvor har vi købt de her bukser henne??

Moar. Det kan jeg ikke lige huske,hvorfor?

Mathias: Fordi de er for store i benene(han mener for vidde),så jeg vil gerne have dem byttet.....

Moar:Ja, det er ikke så let, fordi det har været storebrors bukser.

Mathias: Nå!!

(Arve tøj er herligt,men har åbenbart ikke altid den rette pasform.Tror jeg skal have lavet endnu en aftale med maskinen.............,0)

                                    God aften:0)

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med din nye maskine fra din mand. Flot gave og jeg er sikker på, at jeres samarbejde vil blive godt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak,det tror jeg også:0)
      Dejligt at høre fra dig,håber du igen får tiden/lysten til at blogge:0)
      Håber dig og Luna har det godt.
      Mange hilsner:0)

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Genbrugs projekt.🩷

 Vi har længe haft en slagbænk, som jeg engang  har fået af en kær veninde.🩷 Selve slagbænken er præget af patina og det kan jeg godt lide....