onsdag den 10. august 2016

Naturens luner;0)

Vi har nu ikke kun brugt ferien i Sønderjylland, ferien har også foregået i los baghave.Der blev fældet lidt træer og ryddet op i haven(tænker nu det var mere tiltrængt at vi fik lidt mere gjort færdigt indenfor,men manden min delte ikke helt den opfattelse,suk!!!)Så vi var i haven............hvilket jo også er dejligt,når vejret ellers arter sig.
-Ungerne kunne lave en grenhytte og nogle af træerne kunne laves til balance bomme og reb kunne bruges i træerne til at gå på. (vupti en naturlegeplads;0)

                    Mindste - og ældste søn fik lavet et hegn,så fint de har brugt barken til at binde med:0)

-Nu vi er ved alt det have/natur,jeg var så UHELDIG at få en tæge på mit underben(måske var det en flåt,forskellen er hvor mange ben de har).Dette var ikke lige til at bedømme da jeg vækkede manden min kl 6.00(inden jeg skulle på arbejde)han kunne næsten ikke åbne øjnene(altså hans) så han fik mast tægen og først efter flere forsøg fik den ud.Der kom udslet,det blev større og større,så en tur forbi lægen,som var i tvivl om det nu ligende det rigtige tæge/flåt udslet,fik derfor pencillinkur i 10 dage.(altså mig ikke lægen)
-Så vidt så godt,få dage efter lå vi på stranden og lige inden jeg skulle til at svinge min krop i vandet, mærker jeg et dyr på mit baglår,AV for FA......det sveg og brændte,hurtigt sagde jeg til manden min at han skulle suge giften ud...............Ville han det??? nææææ,nej manden var bange for at blive tiltalt for uanstændig opførsel der midt på stranden(Hmmm)Jeg endte så med udslet på næsten hele låret og dobbelt tykkelse(overdrivelse fremmer forståelsen)måtte næsten humpe afsted de næste par dage, mest så manden min kunne se,hvad han kunne have forebygget ved hurtigt helte indgriben;0)

                              Rigtig god aften i naturen:0)

2 kommentarer:

  1. Åh nej, åh nej, åh nej. Hahahaha. Jeg må altså holde med manden her, hvad kunne folk ikke have troet?!
    Kunne ellers være mega smart, hvis DU kunne få det bedre ved at LÆGEN tog penicillin. Nej?!
    Dejligt alt det I fik gjort ved haven - og alt det børnene fik ud af det også. Kanon!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hmmm,synes nu stadigvæk manden min godt kunne være sprunget til med første hjælp-i medgang og modgang...........;0))

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...