Gammelt blandet med nyt:0)

Som skrevet i går blev Sønderjylland vores ferie mål i år.
Må indrømme at det er en landsdel vi "bare" har kørt gennem for at nå målet Tyskland og billig snoller;0)Så det var første gang at vi fik set lidt mere af den landsdel.
Det er bestemt en dejlig del af Jylland og kan anbefales pga bla. skøn natur(vi havde en skøn havudsigt)kulturelle indput og nu skulle der så stå skøn solskinsvejr...........Det var nu ikke det vi havde mest af(men sådan er den danske sommer åbenbart;0)

En af dagene tog vi til Sønderborg slot,fik i den forbindelse et glimt af kongeskibet som lå ved kajen(noget med at kongefamilien er i Gråsten om sommeren,har jeg læst;0))
Vi tog hen på slottet, som er museum og indeholder en masse historie,hold da op vi blev sÅ kloge.
Det var en spændende dag,mest for os voksne og de to store børn(de mindste kunne ikke holde interessen til hele turen rundt.)Men nu kommer så det spændende input for dem.-Da vi ankom til slottet,mødte vi en fra DR,som er rundt i landet med "DR Tilter" (havde overhovedet ikke hørt om dette, før den rare mand fortalte os om det)Nå,men det handler om at tegne 3D in Virtual Reality-,de havde linet udstyret op i et rum på slottet og så kunne man tilmelde sig på mailen.Som skrevet havde vi ikke hørt om konceptet, men da de havde ledig tid,spurgte de om det ikke lige var noget for vores børn at prøve.SE det var jo unægtelig mere spændende end gamle billeder,kjoler,samlinger og møbler;0))

                                      (Her er Rebecca godt i gang med at tegne,hun havde valgt at lave spøgelser;0)

Her kan du læse mere om det hele DR-tilter.(ingen reklame herfra og ungerne er ikke med i konkurrencen, men de synes det var sjovt at prøve og dagen blev en god blanding af gammelt og nyt:0) • Du skal mindes fortiden, leve i nuet og tænke på fremtiden.(fundet på nettet)

                                     
                                                 God aften :0)


Kommentarer

 1. Det lyder som en dejlig ferie i det Sønderjyske, som jeg efterhånden har krydset rundt i og fundet masser af små skatte-gemmesteder. Vildt fedt med DR-oplevelsen. Hvor heldigt er det måske lige?! Bonus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,man har lov at være heldig ind imellem;0)

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡