torsdag den 18. februar 2016

Ryd nu op på Jeres værelser!!!!


Vinterferien har været en god anledning til at ungerne kunne få ryddet op på deres værelser og ja det har været ganske tiltrængt,men ikke noget de frivilligt har givet sig i kast med.
Pludselig slog det mig: "er det fair at jeg bliver sur, når de ikke holder lidt bedre orden på værelserne"???? Når mit eget værelse(nå ja,mandens er det jo også)soveværelset er et stort rod,som tit bliver brugt hvis der lige mangler plads,så kan tingende lige stå der, til jeg ved om de skal gemmes eller ej)
Jeg er et værre gemme hoved(jeg ved det godt;0)) og vi har masser af plads,men jeg kan bedst lide lidt orden,sååååååååååååååååååååå  derfor måtte jeg jo også i gang.Nu var det så at jeg faldt over nogle håndarbejdsblade,måtte liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiige kigge lidt i dem og fik sådan en ustyrlig kreatrang(som helt overskyggede oprydnings trangen;0)

                                                                (fundet på nettet)

Oprydningen?????Ja,ja,jeg ved godt det skal gøres,det kommer bare lige til at tage lidt længere tid end først beregnet;0)


                                               God aften til Jer:0)

6 kommentarer:

 1. De bedste handlinger er overspringshandlinger ;-) er spændt på at se hvilke krea--projekter du kaster dig over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på hvad det bliver til;0)

   Slet
 2. Uha det kender jeg godt - man finder altid lige noget....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps.Oprydning er bare ikke så spændende,så der skal ikke så meget overtalelse til, for at vente med det til en anden go'gang;0)

   Slet
 3. Ja overspringshandlinger kender vi alle - og du har da helt ret, vi skal nok lige overveje det en ekstra gang før vi herser med børnene. For når de pludselig leger midt i oprydningen, er det jo også bare fordi, de liiiige fandt noget glemt legetøj (som vores glemte kreaskatte) og synes det er meget mere spændende end kedelig oprydning ;) Spændende hvad du får lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det er nemlig bare så let at blive distraheret og finde på andet spændende at lave andet end oprydning;0)

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)