søndag den 7. februar 2016

Fastelavn

Fastelavn er mit navn..........................................
Så blev det fastelavn endnu en gang.Vi plejer at fejre det i forsamlingshuset med børn fra byen og oplandet,men,men i år ville skæbnen det anderledes.Vores forsamlingshus er ved at blive sat i stand af frivillige og meget arbejdsomme kræfter,desværre kunne det ikke blive færdig til fastelavn.Så var gode råd jo dyre.

1)vi(manden og jeg) kunne vælge at aflyse fastelavn helt i år(med gråd til følge)
2)proppe børnene i bilen og tøffe afsted til nærmeste tøndeslagning.
3)Selv lave en fastelavnsfest herhjemme.

Valget faldt på nr.3 .
Tønden blev indkøbt og pyntet samt fyldt med slik og appelsiner(en lille tøjkat doneret af Rebecca blev også puttet i.)
Først startede dagen med fastelavnsris med lidt slik på,udklædning,tøndeslagning i vores stald(altså der er ingen dyr i stalden) og til sidst spisning af hjemmelavede fastelavnsboller.
Lige nu er børnene ude for ar rasle og synge fastelavnssange.

Så fastelavn blev lidt anderledes i år,men det har været helt fint.Fordelen har også været at alle har fået lov til at baske til tønden mere end en gang og det er nu det sjoveste,samt mine store unger også har deltaget(det gider de ikke i forsamlingshuset)

Jeg har kigget og kigget i den senere tid og nu endelig er den kommet frem;0)
                                 Nemlig vintergækken:0)

                        Fortsat god fastelavns søndag:0)

2 kommentarer:

 1. Vintergækker!!!! Jubiii, så er det snart rigtig forår :) Her er de endnu ikke dukket op men erantisserne er kommet frem i denne uge, SÅ dejligt :)

  Og hyggeligt I selv har holdt fastelavn - her havde vi egentlig tænkt at gå over i kirken til tøndeslagning i dag, men knægten ville ikke og så ville frøkenen heller ikke, uden storebror - de kære børn altså! Først 2 timer for sent kommer frøkenen så pludselig og siger hun gerne vil alligevel, suk! Men hun tog det nu fint og besluttede så højlydt "Så VIL jeg derover til næste år!" så det må vi hellere huske, ha ha :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det er ikke altid let med de kære børn;0)
   Jeg bliver også bare så glad, når de første blomster kommer frem og faktisk er det også blevet lidt lysere om aften(det er snart FORÅR;0)

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)