Besøg!!!!!!

Vi har besøg af vira og har haft det i en uges tid. De har åbenbart ikke kendskab til ordsproget"På tredje dagen lugter både fisken og gæsten ilde" For de forsvinder ikke.
Eller også er det bare fordi at Vira egentlig ikke er en inviteret gæst(ja,slet ikke en gæst)så må det i hvert fald være en ubuden gæst.
Jeg synes,vi har gjort vores til afkorte vores bekendskab bla. vha halspastiller i tøndemål,snotpapir i dyngevis,varme drikke,honning,tæpper/dyner og ikke at forglemme panodiler og halstørklæder til at sno om halsen.Men næææ,nej forsvinde vil de s.. ikke.
Måske afventer de til de har nuppet alt energien eller måske afventer de bare et nyt opholdsted!!
var det jeg kom til at tænkte på blogland jo har ry for at være et sted, hvor man hjælper hinanden........Derfor til alle Jer som har masser af energi og plads(ja,pladsen er vel underordnet) et enestående tilbud,masser af vira kun lidt brugt(kan stadigvæk forårsage masser af forkølelser,ondt i halsen,kvalme ect. Var det noget???? I kan få dem alle ganske gratis!!!!!!!!;0)
Men,ja,det her besøg har også betydet at både oprydning samt kreatrang(omtalt i forrige indlæg)har været sat lidt i baggrunden i den sidste uge.(Oprydningen kan nu godt vente;0)det andet er jo straks værre,men så er det jo heldigt at jeg har nogle kreative børn.

Denne fik jeg den anden dag fra mindstemanden og mindstepigen,så dejligt:0)
                             (Lavet af syltetøjsglas,"ispinde" og farver(bettemand fik lov at farve;0)

                                      God aften:0)

Kommentarer

 1. Ud med den ubudne gæst i en fart. Desværre kan jeg ikke tilbyde at overtage. Noget med allergi overfor vira ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Æv,æv havde ellers lige håbet på der var hjælp at hente.......;0)men forstår det selvfølgelig godt, når du nu er allergisk;0)

   Slet
  2. Hahahaha ... ja og her hjælper antihistamin ikke ;-)

   Slet
  3. Hahahaha ... ja og her hjælper antihistamin ikke ;-)

   Slet
 2. Utaknemmelig gæst I har Jer der - håber I snart får den sparket udenfor døren. Vi kan desværre ikke overtage, for har allerede besøg en af den slags vira der giver dårlig mave... men vi kunne jo måske bytte - tror hellere jeg ville snuppe en uge med ondt i halsen end et døgn mere i det vi har her :) :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Njaar,tror ikke jeg vil bytte;0)slet ikke nu hvor jeg har opdaget at det går til levsiden her hos os;0))

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡