mandag den 4. januar 2016

Motion

Jeps,så er hverdagen begyndt igen.Blev vækket i nat af mellemste pigen og ja,så kunne jeg ikke falde i søvn igen!!!!!!!!Fordelen ved det var selvfølgelig at jeg var vågen og hurtigt ude af sengen til morgen................................................;0)

Jeg har sidste år(også længere tilbage) on and off motioneret, det svære for mig er ikke at få begyndt,men derimod at fortsætte og blive ved med at finde motivationen, når undskyldningerne står i kø for ikke liiiiiiiiiiiiiige og skulle ud og løbe i dag.
"Når jeg nu ikke løb i tirsdags,så kan det heller ikke betale sig i dag."
"Det er vist for mørkt"
"Jeg er for træt i dag,gør det i morgen"
Ja,jeg kan blive ved.Det starter altid fint,men det har indtil nu ikke lykkes mig at blive ved,hvilket jeg er meget træt af. For det giver nettop mere energi,når jeg får motioneret og kroppen har det så godt bagefter.
Jeg tror også det er meget vigtig for mig at holde mig i gang(ellers bliver jeg for tyk og alle skavankerne som kommer med alderen bliver værre)

Jeg er endnu engang begyndt at løbe,startede faktisk sidst i november med små lunte ture,2-3 x om ugen.Jeg har valgt ikke at fokusere på længden af turen(den bliver øget med tiden,men er ikke det vigtigste)og heller ikke hvor langsomt det går;0) det vigtigste er at komme afsted også selvom det blæser og regner;0)Jeg har indtil videre kunnet lokke mellemste drengen med på nogle af turene og det er så hyggeligt,så får vi lige snakket lidt(hvis luften tillader det;0) Han er bare lidt træt af at moderen løber så langsomt;0)))
Jeg har også valgt ikke at fokusere på om jeg taber mig eller ej(håber selvfølgelig der på et tidspunkt falder lidt kilo af på vejen;0)for det er heller ikke det vigtigste.

Jeg har indtil nu mest løbet, hvis jeg har haft en fridag eller tidligt fri fra arbejde. For herude på landet er det virkelig mørkt i mørkt,når det bliver aften.Her ruttes der ikke med gade lygterne,så derfor er det nødvendigt med en lygte,hvis man ikke vil ende med at løbe over markerne, fordi man ikke opdager ,hvornår vejen er forsvundet;0)
Nu har jeg så været så heldig at ældstepigen har fået en pandelampe til løb(hende har jeg pt opgivet at løbe med, det går simpelthen for stærkt) i julegave og jeg må låne den;0)

Derfor blev det til en kold,men skøn løbe tur efter arbejde i dag.


  Hvordan holder du motivationen oppe,når du har besluttet dig for noget??


                                   God aften:0)


2 kommentarer:

 1. Uhh, hvor jeg kender den med ikke at blive ved, selvom jeg ved, det er godt og faktisk bedst for mig at træne (for ja, den der krop bliver jo ikke ved med at være 20 år og fejlfri, vel?) Så som dig træner jeg også on/off men ville ønske jeg kunne bevare motivationen, men symaskinen, blogland (som nu)eller tæppet på sofaen er bare mere spændende når det er koldt og mørkt udenfor.
  For mig, virker det dog en hel del at jeg har det rette udstyr til forholdende - som den der pandelampe, jeg har længe gerne ville cykle og gå lange ture på stenstrandende efterår og vinteren med, men fryser fingrene af lyn hurtigt, så NU har jeg investeret i gode luffer med uld inderhandske, så kan det nemlig ikke længere bruges som undskyldning ;) Så tror det for mig gælder om at fjerne de "gode" grunde til at blive inde, for elsker det jo når jeg får det gjort ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder nu ellers også dejligt med gåture på stranden hele året,men ja,den rette "indpakning"er nødvendigt med den kulde vi har lige nu.
   Tror også det virkelig handler om at fokusere på, hvor dejligt man har det bagefter,når man skal motivere sig selv;0)

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)