Masser af blæst og vand;0)

  Der blæst' en vældig vind den daw ud' fra vest. (uha da da, uha da da da da)(de nattergale;0)  Måske var det slet ikke fra vest den kom,men den var i hvert fald en strid modvind,da jeg var ude og løbe en tur,følte næsten ikke jeg kom fremad(dem der er kørt forbi har helt sikkert tænkt "slow motion";0)  

Efter alt sneen er væk har det givet vand,som i ret meget vand her hos os i ungernes sandkasse samt ved lege robåden(det er selvfølgelig også lidt mere naturtro at båden står i vand) kunne nu godt tænke mig det snart var væk, så legepladsen kan bruges igen.


Har I alle set at foråret er på vej....................................................................?????
De skønneste erantis er kravlet op af jorden.Det er en skøn tid vi går i møde:0)
                                   God blæse aften :0)

Kommentarer

 1. Shit med vand I har fået! Det har vi slet ikke fået her, i sådan en grad...

  Fantastisk med erantiser, mon der så også kan anes vintergækker snart? Jeg må ud og kigge i morgen, den er og bliver min yndlingsblomst :) Muligvis fordi den ofte har været at finde lige omkring eller på min fødselsdag den 17. januar - det har i hvert fald altid været fast, at jeg lige er ude og scanne om der er nogen at se :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps,der er "lidt" vand,men mest fra smelte sne tror jeg.Jorden kan simpelthen ikke følge med mht at opsuge vandet;0)
   jeg har været på udkig efter vintergækker,men kan ikke lige se nogen endnu,men tænker de er lige på trapperne.Elsker også når det hele lige så langsomt begynder at myldre op af jorden:0)
   God weekend:0)

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡