tirsdag den 19. maj 2015

Vi har haft et on and out projekt,som jeg viste billeder af tilbage i 2012.Vi har haft andre projekter sammen med og det har helt stået stille flere gange,derfor er det også først nu at VI ER FÆRDIGE med overetagen(kan næsten ikke forstå det er rigtigt.................men jo der mangler kun et par lister,så man(jeg)må godt kalde det FÆRDIGT)
Det startede med at se sådan ud :


Senere så det sådan ud :
Nu ser det sådan ud :
Vi er super glade for resultatet,børnene har allerede taget værelserne i brug og skaltil at indrette dem(de har også ventet (u)tålmodigt på de færdige rum,hvilket man jo sådan set ikke kan fortænke dem i;0) og efterhånden skal stuen indrettes.
Det er så skønt med den ekstra plads og der bliver sørme plads til at jeg kan få mit helt eget krearum(jeg GLÆDER mig vildt til at komme igang med at indrette det.)

               God aften.
                   kh Laila

6 kommentarer:

 1. Åhhh hvor fint det er blevet. Kan godt forstå det har taget tid. Tror ikke jeg længere ville kunne magte sådan et projekt, men det er skønt i unge kan.
  Forstår bestemt også børnenes glæde ved de nye værelser og din, med eget krearum i udsigt.
  Tillykke med det hele og så fint, friskt, nyt udseende du har givet din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,vi er også glade for det
   Vi har også trængt til den ekstra plads,kan allerede nu mærke det positive resultat af at børnene har fået et værelse hver;0)
   God pinse:0)
   Kh laila.

   Slet
 2. Ej hvor er det blevet fedt!!! og godt at høre det ikke kun er her det kan tage lang tid til tider - Magnes værelse har nu stået stille i et halvt år uden der er sket noget, men NU har vi endelig fået købt det manglende redskab til at komme videre ;) så der er håb :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0)
   Nej,det er bestemt ikke kun hos Jer at ting tager lang tid;0)) Det er svært at få tid til det hele, når hverdagen også skal passes:0)
   Måske I har tid her i pinsen til at komme videre med værelset:0)
   God pinse til Jer.
   Kh Laila.

   Slet
 3. Hold op hvor lækkert. Det er virkelig blevet flot. Og ja det må være dejligt med al den nye plads. Fedt. Og ok - lige længe undervejs ;) men nu færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0)
   Jaaa,"Den,der kan være tålmodig,kan få, hvad han vil"(Benjamin Franklin)så sandt,meeeeeeeeeeeeeeeeeeen sgu også lidt svært ind imellem;0)Det er nu også sådan at i 2012 begyndte vi at tale om det,kigge lidt på det,men det blev ved det.Efterhånden blev der hevet vægge ned(nedenunder),så vi både får gang(der hvor trappen går op )samt nyt bryggers(når det altså er færdigt)Vi fandt ud af at at flere vægge skulle ned, så vi på sigt kan få større køkken.SÅ alt i alt har/er der mange sideløbende projekter.Selve byggeriet ovenpå har nok stået på 1 1/2 år;0)
   God pinse til dig og dine.
   Kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)