Tid/energi

Den der TID smuttede så igen,gad vide om jeg nogensinde lære at holde fast i den????;0)
Til gengæld forsøger jeg at nyde hver dag og være taknemlig for alt omkring mig og det er nu heller ikke så ringe endda:0)

Det har været en tid med mange gøremål,her tænker jeg på de sædvanlige hverdags opgaver,ungernes fodboldtræning,kampe,stævner,forældremøder, forberedelser til en forestående konfirmation, færdiggørelse af overetagen(vi er snart ved enden(håber jeg;0)projektet har også taget 2 år!!!!!)samt spekulationer/grundige overvejelser omkring jobskifte.
Det har alt sammen taget rigtig meget tid og energi!!!!!!!!!!!!!!

En af de store energi sluger har for mig været spekulationer om jobskifte.Har længe kunnet mærke at jeg havde behov for nye udfordringer(men det skulle jo også passes ind med den resterende familie)
Da jeg så fandt jobbet(jeg er stadigvæk sygeplejerske,men inden for faget er der rigtig mange forskellige muligheder.Bare lige en service meddelse, hvis der sidder en eller to og overvejer om sygeplejefaget er noget for dem;0) som jeg tænkte lige var mig og da det også passede med familien(tænker vi løser de udfordringer jobskiftet indebærer hen ad vejen)ja, så måtte jeg søge det og tænk, jeg var så heldig at få det:0))) Jeg glæder mig meget til at begynde og kan allerede mærke ny energi spirer frem.

Men ja,den manglende energi har også betydet at kreativiteten næsten har været i bund for en tid,har bare fladet ud på sofaen om aften i stedet for at lave noget,nu håber jeg så med den genfundne energi at der bliver meget mere krea tid for mig:0)

Derfor håber jeg også at jeg kan blive lidt mere aktiv på bloggen igen,så den ikke er helt så død som nu,samt få skrevet kommentar hos Jer andre,hvilket også har været en by i Rusland i lang tid!!


     Forsat god aften samt weekend:0)

                        Kh Laila

Kommentarer

 1. Det lyder spændende med jobskifte.. Nogen gange skal man lytte til sig selv når man kan mærke at der skal ske noget nyt.. :-)

  Tillykke med jobbet.

  Kreativiteten.. Jeg tror vidst at vi alle kender til den manglende energi en gang imellem.. Det bliver nedprioteret når alle nødvendighederne ruller ... For mit vedkommende er det bare rigtig skidt.. For det er samtidig kreativiteten der giver mig energi..

  Rigtig god søndag til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0)Jeg skal helst overveje for og imod indtil flere gange før jeg kan beslutte mig,men ja,fedt at tage springet og jeg glæder mig til alt det nye:0)
   Jeg kan sagsten følge dig,for jeg har det på samme måde, bliver fyldt af energi, når jeg er kreativ og nyder når hovedet er fyldt af ideer:0)
   Håber også du har haft en god søndag.
   Kh Laila.

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡