tirsdag den 2. december 2014

2.December

Jeg har fået hængt de små juletræer vi lavede i går op på troldegrenen,her får de lov at pynte til Jul.
(Altså et pænt billede kunne jeg ikke tage,det ser bedre ud IRL.Guldglimmeret ved jeg ikke om bliver hængende eller noget andet kommer på i stedet for:0)


Bag lågen i vores hjemmelavede kalender stod "Læse julehistorier", Så Mathias og jeg har været på biblioteket for at låne nogle julebøger.Vi har vores egne gamle bog, som vi altid læser,men lidt fornyelse er også rart:0)

Forresten, jeg har før skrevet på bloggen om vores kalkuner og lovet at vise billeder,når de blev lidt større.Har selvfølgelig glemt alt om det(det har alle andre nok også;0),men kom i tanke om det i går,da de tre sidste blev slagtet.Den største vi har haft vejede 19 kg slagtet( det var en han).


                                                   Rigtig god dag:0)

                                                        Kh Laila.

6 kommentarer:

  1. Så fiiint :) I får da også julehygget helt vildt - skønt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja,det er rigtig dejligt,vi nyder det alle sammen:0)

      Slet
  2. Det ser da rigtig godt. Imponerende hvad du og dine børn får lavet. Det tror jeg bestemt at mange vil misunde. Og hold da op en ordentlig kleppert af en kalkun, der er da nok til alle, plus en masse gæster.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har også været så heldig at have nogle fridage;0)
      Jeps,der var meget kød!! I foråret skal sønnen konfirmeres og han har bestilt kalkun på grillen(det bliver ikke lige den helt store,men en der var lidt mindre;0)

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Påske- værtindegave 🧶

 Vi går med hastige skridt mod påske. Hvis du evt. skal til påskefrokost og skal have en værtindegave med, kunne en påskekurv med reste garn...