Så blev det 1.søndag i advent:0)

Vores dag startede efter morgenmaden med at gå i kirke.Vi har nemlig et par mini konfirmander, som skulle synge og modtage en gave.De har hver torsdag her i efteråret været i konfirmandstuen,hvor de har hørt historier og har lært om kirken(saftevandet og kagerne trak nu også vældig;0) Gaven de fik var en CD med Sigurd Barret "Sigurds sange om at være til". Vi har ikke lige fået hørt den endnu,men det når vi nok en af dagene.


Da vi kom hjem hørte vi julemusik og fik lavet vores kalenderlys.Her hos os går vi ikke op i design,mode eller perfekte ting.Her er der plads til skæve,runde,firkantede eller andre former og farver, bare ungerne har hygget med at lave det, er det fint med mig.(Jeg bliver nu heller aldrig den store blomster/dekorations kunstner.Manden min,synes dekorationen mindede mere om en heksedekoration end jul,tjaaa.sådan er der jo så meget;0))


                                      (ungerne laver hver et lille kalenderlys,helt valgfrit hver år)

Efter vi selv havde hygget med æbleskiver og div. kager,sluttede vi dagen af, med at gå op og se juletræet blive tændt i vores by.Vi plejer ikke at være så mange(bor i en meget lille by)men hyggeligt at holde traditionerne ved lige alligevel:0)
PS:
Hvis du er hurtig, kan du nå denne Give away hos "Hvis vinden vender..."Kig forbi en hyggelig blog:0)

Rigtig god 1. søndag i advent:0)

                                             Kh Laila.

Kommentarer

 1. Så hyggeligt, som i har fået begyndt på julemåneden. Igen iår juler jeg ikke det mindste, men et lys tændes dog, når det er mørkt.
  Hav en god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det er super hyggeligt.Var faktisk slet ikke klar til at det allerede skulle blive december igen,men de sidste dages julerier og ungernes glæde/forventninger til hvad december fører med sig, har også fået mig i julehumør.
   Det er altid dejligt med lys i den mørke tid,det hygger så dejligt :0)
   Også en god dag til dig og Luna:0)
   Kh Laila.

   Slet
 2. Årh hvor hyggeligt, hvar?
  Skæve, børnekreerede kalenderlys er nu de bedste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,elsker det de laver,det er nettop DET der pynter aller mest;0)
   God aften til dig:0)
   Kh Laila.

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Lette hæklerier ♡ glas/kopbrik og lille kurv♡

Stjernemønster♡