fredag den 1. august 2014

Genbrugstema :0)

I dag starter Genbrugstemaet og det er fra denne blog ideen er kommet.Er spændt på at se resultaterne hos Jer som er med:0)

Jeg forsøger at genbruge så meget jeg kan.Vi får tøj fra andre,giver tøj videre til andre,putter det som vi ikke selv kan bruge eller som er for slidt til at give videre i container, hvor de kan genbruge alt, selv om tøjet eller skoene er slidt(Super god ide,så alt bliver genbrugt)
Jeg elsker at finde brugbare ting i genbrugsen osv.
Snakker med børnene om det at genbruge og hvorfor vi finder det er vigtigt.

Her på bloggen vil jeg i de næste 14 dage vise,hvad jeg får lavet.Ved allerede nu at der ikke kommer et indlæg hver dag( men ved heller ikke om det er det der er meningen;)Tænker det bliver forskellige materialer,men nu må vi se;0)

Den første ting jeg vil vise er denne pung.Det sidste uldgarn(fra nederdelene)er nu genbrugt rub og stub;0)
(den blev færdig i går aftes,men tænker det er ok at vise den alligevel:0)
Den er strikket i et stykke,med retmasker,vasket i maskinen.Til sidst syet sammen i siderne.De to små runde er hæklet af garn jeg havde i gemmerne.Den er ikke helt lige,men brugbar alligevel;0))


                                            God aften:0)

2 kommentarer:

 1. Se jeg er faktisk ikke så god til det der med at genbruge garn. Virkelig hatten af for det Laila. Hos mig bliver brugt garn indviklet (i bogstaveligste forstand) og så ender det i kassen til Name It ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det kan det let blive;0)
   Var også glad for det lykkedes for mig denne gang.Det var i hvert fald lidt hyggeligere at trævle op,når man kan se det kan bruges til et andet projekt:0)
   Kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)