torsdag den 3. juli 2014

Kalkuner

Så er nederdelen taget i brug:0)


                                                       (Passer perfekt og dejlig behaglig at have på:0)

-Men det er nu slet ikke det dagens indlæg skal handle om.Det skal derimod handle om vores nye familiemedlemmer,de har nu boet hos os i en uge(i går,for at være helt præcis;0)
Status quo : 2 stk døde(den ene var allerede fra dag 1 mere sløv end de andre og døde dagen efter,den anden døde efter et par dage,æv,æv)
Men de resterende ser ud til at nyde kalkun livet,de elsker græs,brændenælder og andet grønt de finder, når de går rundt ude(der burde være en lov om at alle dyr skal have en mulighed for komme ud og ikke leve deres liv(kort eller lang) kun med mulighed for at være inde).



                        De er allerede blevet pænere i fjerene og pludre løs:0)


Der var et par banditter der var kommet ud af indhegningen, indtil de bliver lidt større har de en lidt mindre indhegning(hvorfor er græsset altid grønnere på den anden side...............;0)

 -senere bliver de sluppet løs på marken,kun med selskab af fårene.


                                    God aften til Jer:0)

2 kommentarer:

  1. Er altså for vild med den nederdel - blir nødt til at prøve fidusen af selv ;)

    Øv med de to døde kalkuner :( men skønt at se hvordan de andre stornyder tilværelsen - håber de får lov til at vokse sig store og lækre ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeps,måske et passende sommerferie projekt:0)??

      De(kalkunerne) elsker bare at komme ud om morgenen og gå rundt hele dagen i det høje græs eller spise brændenælder(så søde;0)
      God aften til dig:0)
      Kh Laila.

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Strik nederdel 🧶

 Jeg fik slet ikke vist den færdige nederdel her på bloggen. Den er strikket i restegarn og ud fra eget mønster. De små stropper er også str...