Hjemmesko og drageflyvning:0)

Den nederdel jeg trevlede op er nu blevet til et par filtede hjemmefutter til mig(jeg ved godt det ikke er lige nu er årstiden for ekstra varme fødder;0)som jeg tænker kan varme mine fødder når efterårets regn og rusk sætter ind.(har før lavet et par til Mathias,samme opskrift fra Creativ company er brugt her.)

Der er stadigvæk lidt garn tilbage,ved ikke lige hvad det skal bruges til endnu.

Der var lovet regn igår og i dag,men her hos os er regnen blevet væk, så der har været rig mulighed for ude leg.Da det blæste lidt op i går aftes blev dragen fundet frem,så den kunne blive luftet;0)Det er rigtig længe siden jeg har prøvet at flyve med drage,men det var nu ganske sjovt både for børn og voksne:0)                       Så flot en aftenhimmel  med masser af "bløde" skyer;0)

                  God aften derude i det virkelige liv;0)

Kommentarer

 1. Lækre futter du har fået ud af den nederdel og det er vel nu de skal laves så de er klar når kulden kommer - for det ved vi jo den gør på et tidspunkt i dette skønne land :)

  Og hvor ser det hyggeligt ud med drageflyvning - tror da egentlig også vi har en liggende et sted, hmm den skal da graves frem - kan ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jammen,det er da rigtig, det er nu tingene som skal bruges i den kolde tid skal laves(jeg plejer bare ikke at være i så god tid;0)
   Det var også evigheder siden jeg havde prøvet at flyve med drage.Vi har en der er større,men der skal man næsten være voksen(i hver fald være stor) for at styrer den og det er jo ikke så sjovt for børnene.Den her er lige tilpas til at de selv kan sætte den op:0)
   God aften:0)
   Kh Laila.

   Slet
 2. Smart med hjemme lavet futter (pusser)... Og jeg bruger pt. mine hyggesokker om aften da vi ligger på camping så det er i min verden den perfekte tidspunkt til den slags ting...
  Og skønt med drage vejr.. det skal jeg også snart med drengene...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,hvis man er på camping eller ligger i telt er det dejligt med lidt lunt om fødderne, når det bliver aften.
   Jeg krydser fingre for det blæser lidt op hos dig,så I kan få dragerne i luften;0)
   God aften til dig:0)
   Kh Laila.

   Slet
 3. Lækre futter du har fået lavet og nu får jeg da vildt lyst til at komme ud med en drage. Har ikke sat sådan en til vejrs siden mine drenge gad den slags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu også ret sjovt.Bare vent, lige om "lidt" er dit barnebarn klar til en gang drageflyvning;0)
   Kh Laila.

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡