Yde/nyde

"Nu er det sommerferie,nu skal vi bare slappe af"sådan lød det fra ungerne i går og ja,selvfølgelig skal der slappes af,meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen det er ikke det samme som at "nu skal vi ikke rydde op efter os selv hele ferien,for det har vi mor til". .Nææææ,nej, vi måtte lige have en snak om- for at alle i familien skal kunne slappe af så er det nødvendigt at hjælpe til.De plejer også at hjælpe til,(ikke altid lige frivillig;0)men engang imellem kan det godt blive puttet i glemmebogen,så det lige skal opfriskes igen :0)

Så dagen blev brugt på oprydning,på værelserne og ja,soveværelset fik også en tur.Tænk,nu har jeg tit og ofte sagt" ryd nu op på værelserne" og så lignede soveværelset bare et bombekrater. Fordi alt det jeg ikke lige ved, hvor/hvad jeg skal gøre af(beholde-smide ud.....)bliver sat ind.Det skal være slut nu,nu skal der være orden(-lige indtil næste gang jeg står med noget,jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre af;0)
"Man skal yde,før man kan nyde"(eller er det omvendt? :0)

 
(-fundet på nettet)

I går blev der ydet,så i dag ville vi nyde det;0) og derfor har vi så brugt dagen i dag i Djurs Sommerland,med hygge,sjov og frisk luft.Vi har endnu engang sæsonkort,som vi flittigt bruger. Kun ganske lidt regn ellers dejligt vejr.Super hyggetur:0)

          Håber I har haft en dejlig søndag:0)

Kommentarer

 1. Åh det lyder godt med både oprydning og Djurs Sommerland. Oprydning og sortering kan give en masse energi - bagefter. Og så er det jo smart at bruge det på en god oplevelse for hele familien. Ha' en god ugen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,det giver nemlig ekstra energi at få ryddet op(mangler bare at kunne overbevise ungerne om dette;0)
   Tak i lige måde:0)
   Kh Laila.

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡