Skolen!

Det er ved at være alt for længe siden jeg sidst har været aktiv på bloggen,må indrømme jo længere tid der går jo svære er det at komme i gang igen.(Meeeeeeeeeeeeeeen helt død er bloggen ikke;0)

Jeg/vi har bare haft opmærksomheden og energien et helt andet sted.Min ene datter har haft mange problemer i skolen, fordi hun er blevet mobbet.Det har desværre stået på alt for længe,måske også lidt skjult, fordi klassen er en klasse med mange udfordringer i. Så lærerne har ikke været opmærksomme nok,har ikke talt sammen og ikke reageret før nu.Vi samt specielt min datter har gjort opmærksom på det mange gange,men som skrevet er det først nu, hvor det at drille,nedgøre og beskylde næsten er blevet en hverdags ting for alle(både drenge og piger) i klassen at lærerne gør en indsats.Men jeg har bare en datter der er ked af at skulle i skole,en datter der ikke tror på(har mistet tilliden til)at de andre forandrer sig(jo,måske i en kort periode,det er sket før,men så fortsætter det),hvilket jeg virkelig godt kan forstå.Vi har derfor besluttet at hun starter på en privat skole efter sommerferien(hun kunne desværre ikke starte med det samme,men heldigvis er det snart sommerferie),det glæder hun sig meget til.
De resterende dage indtil sommerferien tager vi som de kommer,hun er i skole de dage, hvor hun magter det og ellers laver vi lektierne herhjemme.
Hold op hvor gør det ondt inden i og kræver mega meget energi, når ens barn har det skidt kunne helt mærke da beslutningen om skoleskift og min datters glade ansigt gav mig så meget energi igen(en kæmpe byrde forsvandt)Jeg ved godt alt ikke er lyserødt på en privat skole,men til forskel fra folkeskolen så handler de,når/hvis mobning opstår.Når man mobber skal man ikke have tyvetusind chancer,nej,der skal simpelthen være en konsekvens for det barn der gør det, således det bliver stoppet med det samme.Jeg ved godt folkeskolen ikke har samme muligheder som en privatskole,men så vage som de er på min datters skole er bare ikke ok(Jeg ved også godt at det ikke er alle folkskoler der sådan og mange lærer gør hvad de kan inden for de rammer/ressourcer de har)Lærerne har bare ikke kunnet magte klassen(skal sige her at de har forsøgt)men jeg mener man som lærer også er forpligtet til at melde pas,hvis der er noget man ikke magter og bede om hjælp(jeg kan forstå at de får proffessionel hjælp fra næste skole år,men hvorfor f........ er det ikke sket noget før!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De skal i 5.klasse efter ferien)

Det blev en længere smørre,måske skrevet lidt hulter til bulter,men som sagt så har det fyldt utroligt meget i vores liv, nu vælger vi at se fremad og glæder os til alle de nye oplevelser i fremtiden.

Nu jeg er i gang med skolen,så skal jeg i dag/aften mødes med klassekammerater, som jeg ikke har set i hundrede år(sådan føles det;0)de fleste af os startede i børnhaveklasse sammen og gik sammen til 7.kl. Derefter kom vi på en større skole stadigvæk i samme klasse(nogle valgte dog efterskole)men ja, det bliver nu sjovt at ses efter så mange år.
Buketten til værtinden ser sådan ud:


Håber Alle får en dejlig weekend:0)

Kommentarer

 1. Åhhh stakkels pige. Godt i får det stoppet. Ingen burde udsættes for mopning og jeg kan godt forstå, at det gør ondt helt ind i hjertekulen på jer. Desværre kan vi forældre ikke påtage vore børns smerter.
  De bedste ønsker om en lysere fremtid for jeres pige, når skolen er skiftet.

  SvarSlet
 2. Godt gået Laila. Vi er vores børns advokater og nok er nok. Jeg er sikker på at hun om mange år vil se tilbage på de stærke og handlekraftige forældre hun har - frem for at fokusere på hvor skidt det var i klassen. Heldigvis ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh,det håber jeg bare så meget på!!

   Slet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Lette hæklerier- grydelapper ♡2♡

Stjernemønster♡

Lykken er...............♡