Fluer på hjernen eller............

Sommeren er skøn,meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hvorfor betyder varme og sol  også tonsvis af fluer(Ja,ja,jeg ved godt, jeg bor på landet)men hvorfor skal de m..fluer absolut s.... på mine vinduer????
Jeg hader at pudse vinduer og normalt trækker jeg det så længe som muligt(bilder mig selv og familien ind at det ikke er nødvendigt med alt det pudseri,selv om vi knap nok kan se ud;0)Men flueklatter det er bare for træls at glo på, sååååååååååååå nu er det gjort.Så kan de små uslinge bare lige prøve at klatte igen, fluesmækkeren er kørt i stilling!!!!!!!
                                                              (Lidt grønt fra haven;0)

Jeg har været så heldig at vinde stof hos denne blogger ,dette modtog jeg i går.Mange tak,Christina det er jeg rigtig glad for:0)

Rigtig dejlig weekend til Alle der kigger forbi bloggen:0)

Kommentarer

 1. Tillykke med gevinsten. På landet er der desværre også mange fluer og lige pludseligt er den ene, som driller mig i aften et luxusproblem, når jeg læser dit indlæg. Luna jagter lystigt, men har stadig ikke fanget den drillepind.
  God weekend til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:0)
   Ja,hvis vi kun havde en m.. flue ville den få lov at flyve i fred,men når nu alle tanter,onkler,kusiner.......ect også mænger sig og vil suse rundt i huset Ja,så bliver det bare for meget;0)
   Håber også weekenden byder på hygge til dig og Luna(håber hun har nappet fluen;0)
   Kh Laila.

   Slet
 2. Udlov 5 kroner for hver flue der vappes . så er der lommepengekrig ;-)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,ideen er slet ikke dårlig,men da vi har mange fluer og mange børn;0)tør jeg slet ikke tænke på det indhug, det vil gøre i min i forvejen slunkne pengepung;0)
   Men måske en konkurrence om hvem der smækker flest.........
   God weekend til dig:0)
   Kh Laila.

   Slet
 3. Sikke skønne blomster - og dejligt at få fjernet flueklatter fra vinduerne. Om ikke andet, så holder de dig beskæftiget de kære fluer - med klud og smækker ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)

Populære indlæg fra denne blog

Før julegave♡

Stjernemønster♡

Fastelavn♡