tirsdag den 25. marts 2014

Fest uge:0)

I sidste uge var det vores tur til at holde til middag hos.....(se her )Vi fik besøg af 4 søde,herlige og høflige børn,det var så hyggeligt(kan varmt anbefale ideen:0)

Vi havde også lige 3 fødselsdage der skulle fejres eller det vil sige Jonas og Rebecca klarer vi på en dag;0)Det var virkelig en uge i festenstegn.

Jonas og Rebecca ønskede begge to en "dæmper",der var en fra klassen der havde fået en til jul og de havde ikke snakket om andet.Så vi gik på jagt efter en "dæmper".(skal lige tilføje her,hvis den uvidende læser læser med(det var vi i hvert fald) indtil vi fandt ud af at den hed en "Denver" og var en tablet;0)
             Som Jonas sagde:"Jeg ved godt hvorfor det kaldes en dæmper".
                                Mig:"ok,hvorfor så....?"
                            Jonas: "Det er fordi den dæmper børnene der bruger den".....;0)
Ja,må sige det jo ikke er helt forkert navn til tingesten.(skal nok lade være med at komme med min mening om Ipads ect til små børn i dagplejer,børnehaver ect. som er oppe i tiden!!!!!!!!)
Nå men "Denveren" kunne bestemt bruges,vi har så aftalt at der er regler for hvornår og hvor meget man må sidde med den(ved godt at det er sådan udviklingen går og der er bestemt også mange fordele ved alle de apparater,men inde/ude lege hvor fantasien bruges, skal der også til(efter min mening.......:0)Skøn solskins tirsdag til Jer alle:0)


4 kommentarer:

 1. SIkke en dejlig masse festivitas i har haft gang i :o) og jeg en 'dæmper' er fin til børn og ja det er den vej udviklingen går (og der er også meget læring i det) men herhjemme er der også spilletidskort der regulerer brugen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er meget læring i sådan en tingest, ved det godt:0)kan bare ikke altid følge med og føler mig ind imellem(ofte)lidt gammeldags, fordi jeg ikke ved hvad de forskellige ipads,tablet ect hedder,hvordan de fungerer og hvad de skal gøre godt for;0)
   kh Laila.

   Slet
 2. Ha ha ha...så lærte jeg et nyt udtryk blandt den yngre generation. Tak for det. Der er da blevet festet igennem hos jer. Hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,der kommer bare nogle guldkorn ind imellem,som er rigtig sjove at huske på.....:0)
   kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)