onsdag den 26. marts 2014

Blogleg og bøger:0)

Hvis du er frisk på en blogleg så kig over til Liv . Hun har gang i en sød og sjov omgang Regnbue blogleg,som starter fra uge 14.
Måske kender du den allerede,måske ikke.Jeg har aldrig før været med til disse bloglege, som der findes mange forskellige af rundt omkring.Men den her er ganske uforpligtende og derfor "tør" jeg godt være med;0)


Jeg har læst et par bøger,kan varmt anbefale denne forfatter(Jussi Adler-Olsen)hvis du er til krimier.Jeg syntes han skriver så godt, jeg kunne næsten ikke slippe bøgerne igen.Så i den sidste tid har jeg listet rundt for at finde "gemme"steder,steder,hvor en mor ikke bliver forstyrret(ja,det er sgu svært at finde,selv på toilettet er der ingen fred;0)for liiiiiiiige at få læst et par sider mere............

Kender I det med at man bliver så opslugt af en bog at man næsten ikke kan slippe den igen???????

Super dejlig onsdag til Jer:0)

2 kommentarer:

  1. Tak for tippet. Her tror jeg da også lige jeg kan være med.
    Læse bøger, kan jeg desværre ikke mere, men da jeg kunne, sneg jeg mig også til læsestunder, som du gør.

    SvarSlet
    Svar
    1. Æv,æv men der findes heldigvis nogle gode lydbøger(ved ikke om du bruger dem?)Jeg har tænkt på, om jeg skulle prøve en på et tids punkt,så kan man jo sysle, imens man lytter;0)
      kh Laila.

      Slet

Tak fordi du læser med her på bloggen.Skriv gerne en kommentar -det er så hyggeligt 🌷

Genbrugs projekt.🩷

 Vi har længe haft en slagbænk, som jeg engang  har fået af en kær veninde.🩷 Selve slagbænken er præget af patina og det kan jeg godt lide....