mandag den 16. december 2013

Weekenden:0)

Denne weekend blev brugt på at være med ungerne til fodboldtræning og kampe(Hold da op man bliver træt efter en dag i en sportshal og jeg er jo bare med på sidelinjen,de stakkels børn aser og maser rundt, imens velmente trænere og forældre råber"kom så" ,Frem på banen","tilbage igen".Hvis der er nogle der har prøvet at løbe frem og tilbage i en hal, ved man også hvor hårdt det er og at man efter kort tid bliver ganske forpustet(jeg gør i hvert fald;0)Ind imellem synes jeg at fodbold tager rigtig meget af fritiden,men da de alle er meget glade for at spille,vil jeg selvfølgelig gerne bakke op om det og være med dem så meget jeg kan:0)

Vi fik også tid til at få lavet julekonfekt,både havregrynskugler og marcipan. Noget kom i munden(vigtig med smagsprøver, da man jo ikke kan gemme noget der ikke smager godt;0))))men det meste gemmes til jul.


Det blev til forskellige former,nogle kreative,nogle dekorative og alle bestemt unikke(kan nok ikke vinde en 1. præmie for udseende,men napper 1. præmien i familiehygge til gengæld:0)

En ny uge er begyndt,håber I alle får en dejlig en af slagsen:0)


2 kommentarer:

 1. Sikke i hygger. Dejligt og lige i min ånd.... Elsker når der sættes mere pris på samværet, end det perfekte.
  Spiser lige en med øjnene. :)
  Uhhh ja...fodbold og sport er en tidssluger, men også en dejlig sund fritids beskæftigelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja,lige præcis.Det nyder jeg også aller mest:0)
   Ærgerlig, jeg ikke lige kan sende smagsprøver over nettet, for så kunne du fluks have fået;0))
   kh Laila.

   Slet

Jeg bliver meget glad,hvis du vil skrive en kommentar:0)